Antena Căutare

”Era la câteva ore de moarte, înfometat și plin de răni!” Unui câine abandonat i s-a oferit a doua șansă: E uimitor cum și-a răsplătit noii stăpâni

Povestea unui cățel găsit mai mult mort decât viu a stârnit revoltă pe internet, deși deznodământul este unul fericit. Ofițerii poliției animalelor din Los Angeles au identificat un animăluț lihnit de foame, care abia mai răsufla.

Povestea unui cățel găsit mai mult mort decât viu a stârnit revoltă pe internet, deși deznodământul este unul fericit. Ofițerii poliției animalelor din Los Angeles au identificat un animăluț lihnit de foame, care abia mai răsufla.

”Era la doar câteva ore distanță de moarte, cu căpușe pe tot corpul care se hrăneau din sângele lui, dar și cu viermi pe rănile vechi și deschise”, a scris un reprezentant al instituției pe site-ul oficial.

Imaginile publicate, dar și operațiunea de salvare au devenit virale, iar în tot acest timp salvatorii s-au luptat ca animalul să supraviețuiască, scrie boredpanda.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Noi l-am numit Spirit Golden Heart, pentru că știm cât e de puternică". Patrupedul a avut la veterinar, acolo unde a început procesul de vindecare. A fost tratat de poliartrita, i s-au curățat rănile și a fost operat. "După ce a primit o cantitate enormă de fluide, transfuzie de sange, starea sa s-a stabilizat. Câinele a ajuns în doar câteva luni la 46 de kilograme, o greutate normală pentru rasa sa. Și nu e singurul câine abandonat, ce are o poveste impresionantă!

Spirit Golden Heart a fost, apoi, adoptat, iar noua stăpână, care, alături de familie, s-a bucurat nespus de compania sa, numindu-și noul animăluț drept un ”cartof pufos”: ”Nu trece zi fără ca Spirit să nu-mi fie aproape. Am devenit nedespărțiți, iar el își așteaptă zilnic porția de alint. E un cățel deosebit!”

Un câine încearcă cu disperare să-și aducă la viață prietenul lovit de mașină! Imaginile sunt de-a dreptul emoționante!... Polițistul a oprit mașina la marginea drumului, dar a rămas mut de uimire când a văzut cine era la volan! Așa ceva vezi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x