Antena Căutare

Experimente stiintifice pentru copii

Cand te joci, inveti mai usor. O stie toata lumea, asa ca zeci de parinti si profesorii i-au dus pe prichindei la o expozitie interactiva deschisa intr-un centru comercial din Capitala. Pustii au aflat cum functioneaza electricitatea, pe propria piele. S-au jucat, au experimentat si au plecat acasa. mai isteti.

Globul cu plasma i-a fascinat pe copiii care au mers la expozitie. Au invatat despre electricitate, chiar pe pielea lor.

De obicei, in scolile noastre, copiii invata doar partea teoretica a fenomenelor. Este foarte important, pentru intelegerea acestora sa se poata experimenta aceste fenomene.

Expozitia interactiva i-a ajutat pe copii sa afle cum functioneaza electricitatea, prin cateva experimente. Au invatat despre electromagneti sau electroliza, jucandu-se.

Andrei stie cum functioneaza fiecare instalatie. E olimpic la fizica si ar vrea sa ajunga cercetator, intr-o zi. Pana atunci, ne-a explicat cum functioneaza generatorul electrostatic.

Intrarea la expozitia "Descopera misterele electricitatii" e gratuita. Instalatiile vor ramane in centrul comercial din nordul capitalei, pana pe 18 noiembrie.

Somn urias prins in Dunare! Monstrul cantareste 50 de kilograme... Pompierii au salvat o lebada la Oradea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x