Antena Căutare

Fabrica de pantofi încremenită în timp! După moartea proprietarului, a fost pus lacătul pe ușă. Sub straturile de praf, stau aliniate pantofii de altădată

Un internaut a publicat pe o rețea de socializare o serie de fotografii uimitoare, dintr-o fabrică de pantofi „încremenită” în timp. O veche afacere de familie, un vis devenit realitate datorită bunicului său, cizmar.

Un internaut a publicat pe o rețea de socializare o serie de fotografii uimitoare, dintr-o fabrică de pantofi „încremenită” în timp. O veche afacere de familie, un vis devenit realitate datorită bunicului său, cizmar de meserie.

"Magazinul a fost deschis în anii '60, din ceea ce îmi amintesc. Magazinul s-a închis când bunicul meu s-a îmbolnăvit. A muncit în el până în ultima zi. După aceea, magazinul a fost închis și nimeni nu a mai intrat în el timp de 40 de ani”, a explicat nepotul.

Tot el a fost cel care a mers până la clădirea abandonată din Statele Unite ale Americii și i-a deschis ușa: magazinul de încălțăminte s-a transformat într-un adevărat muzeu, sub straturile de praf și mizerie fiind „ascunse” adevărate minunății: pantofi de piele de diferite culori și modele.

Podeaua, chiar dacă este vizibil deteriorată și acoperită cu praf, arată farmecul autentic al magazinului de pantofi al anilor '60. Totul pare desprins dintr-o poveste de demult, iar fabrica în sine e o adevărată capsulă a timpului.

O galerie foto care te va lăsa fără grai! ÎNAINTE, „mătușe”, DUPA, femei care pot concura cu orice fotomodel... O fetiță fără mâini s-a înscris la un concurs de scriere! Juriul a amuțit când a privit foaia puștoaicei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x