Antena Căutare

Fabrica lui Moş Crăciun există şi la noi și e obiectiv turistic! Cum arată locul magic din România unde se produc globuri și beteală

Fabrica lui Moş Crăciun există şi la noi! Este în Curtea de Argeş şi chiar a devenit obiectiv turistic important pe harta României.

Fabrica lui Moş Crăciun există şi la noi! Este în Curtea de Argeş şi chiar a devenit obiectiv turistic important pe harta României. Vizitatorii - îndeosebi cei mici - nu pot decât să fie cuceriţi de minunile care prind viaţă acolo.

Sute de oaspeţi veseli calcă, în aceste zile, pragul fabricii de globuri din Curtea de Argeş. E forfotă mare în atelierele în care, cu mâini dibace, Crăciuniţele şi spiriduşii rânduiesc podoabele pentru pom.

Fabrica este deschisă şi în weekend, iar spiriduşii chiar au pus la punct excursii de câte o zi. O zi în împărăţia Moşului ajunge şi la 50 de lei şi include o masă caldă şi daruri personalizate.

Bebeluș de serviciu, în tura de noapte. Mama ei spune că astfel fetița își dezvoltă abilitățile de comunicare... Miliarde de dolari au fost furate fără urmă pe internet! Victimele își plâng în pumni de ciudă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x