Antena Căutare

Fără număr! Soţia excentrică a unui miliardar face baie în şampanie şi cheltuie un miliard de lire pe haine

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, a intrat în vizorul presei odată cu decizia ei de a divorța, după un mariaj de 13 ani cu un bărbat putred de bogat. Suma exorbitantă pe care i-a cerut-o fostului soț este una „istorică”, 237 de milioane de euro, în ideea în care marchează cel mai scump divorț care a avut loc vreodată în Marea Britanie.

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, a intrat în vizorul presei odată cu decizia ei de a divorța, după un mariaj de 13 ani cu un bărbat putred de bogat. Suma exorbitantă pe care i-a cerut-o fostului soț este una „istorică”, 237 de milioane de euro, în ideea în care marchează cel mai scump divorț care a avut loc vreodată în Marea Britanie.

În iulie, fostul model s-a prezentat la termenele procesului de divorţ, unde soţia de bogătaș a fost nevoită să-și dezvăluie cheltuielile „necesare” şi pretenţiile finanicare pe care le are de la fostul său soţ, multimiliardarul Sheikh Walid Juffali. Potrivit femeii, ea are nevoie de un milion de lire pe haine în fiecare an, 250.000 de lire pe vacanţa la Paris, 94,000 pentru tratamentele de înfrumuseţare şi de 9,400 de lire pentru patru cutii de de cremă de faţă.

Baie în șampanie scumpă

Mai mult, ea face frecvent baie în șampanie scumpă, un tratament ideal pentru hidratarea pielii și o excelentă metodă de detoxifiere, care curăţă porii. Christina Estrada cheltuie 93. 783 de lire pe an pentru tratamente de înfrumuseţare, în cadrul unui spa somptuos de cinci stele. În plus, cheltuie o avere pe haine, are genți de 100.000 de lire (Hermes Birkin, model unicat,fabricat din piele de crocodil Himalaya), adică echivalentul a două apartamente în București.

În plus, are mulți angajați, de la bone la majordomi, aflați zi și noapte la dispoziția ei. În plus, fostul ei soț a răsfățat-o mereu cu petreceri în stațiuni de lux, iar acest obicei pare că și l-a menținut și după divorț.

HOROSCOPUL ZILEI! Vărsătorii îi vor surprinde pe cei din jur... Horoscopul FRICII! Cum se manifestă teama, în funcţie de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x