Antena Căutare

Fata din imagine era doar o tânără ștearsă. În 30 de minute, a fost transformată în sosia lui Taylor Swift. Ce transformare!

Taylor Swift nu este doar o artistă de renume internațional, ci și un star devenit un idol pentru mii de adolescenți. În plus, frumusețea ei fascinează de fiecare dată publicul. 

Taylor Swift nu este doar o artistă de renume internațional, ci și un star devenit un idol pentru mii de adolescenți. În plus, frumusețea ei fascinează de fiecare dată publicul.

Anna, o tânăra din Rusia, și-a făcut din Taylor un model. Îi știe melodiile pe de rost, îi urmărește fiecare apariție și încearcă să-i imite stilul vestimentar.

Deși are trăsături naturale frumoase, tânăra nu obișnuia să apeleze la trucurile de machiaj. Până când a apelat la un make up artist profesionist, Vadim Andreev, care i-a propus ceva inedit: să o transforme în idolul ei!

Artistul a transformat-o pe tânără într-o adevărată sosie de-a celebrei artiste! I-a evidențiat ochii albaștri cu ajutorul funui fard nude și a genelor false, iar orice imperfecțiune a pielii a fost acoperită cu ajutorul fondului de ten. Machiajul „cat eyes” a transfigurat-o total, într-o Taylor Swift autentică!

Transformarea a fost atât de mare, încât nici măcar iubitul nu a recunoscut-o.

Un copil de clasa I îți va da clasă! Cel mai simplu test! Tu ce rezultat ai obținut?... HOROSCOPUL TOAMNEI: Săgetătorule, preocupările pe care le ai pot cunoaşte o transformare profundă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x