Antena Căutare

Femeia a cheltuit o adevărată avere ca să se transforme într-o păpușă...gonflabilă! Cum arată acum tânăra și cum apare pe stradă

O femeie a cheltuit o adevărată avere pentru a se transforma într-o păpușă sexy, ce aprinde imaginația bărbaților.

O femeie a cheltuit o adevărată avere pentru a se transforma într-o păpușă sexy, ce aprinde imaginația bărbaților.

O cheamă Cindy Moore, are 31 de ani și doi copii. Visul femeii a fost acela de a se transforma într-o păpușă sexuală, lucru pentru care s-a decis să investească!

În goana de a se transforma într-o păpușă, femeia a cheltuit mai bine de 10.000 de euro! Și-a făcut operații estetice, și-a pus extensii de păr și și-a injectat buzele pentru ca acestea să fie tot mai mari.

Și ca imaginea să fie completă, Cindy a făcut tot posibilul pentru ca numărul de la mașină să cuprindă literele „DOLL” (în traducere: păpușă).

Antonia și Alex Velea se află într-un impas? Ce se întâmplă în relația celor doi! „Simt asta, dar nu mă plâng...”

Acum, când femeia iese pe stradă, oamenii o privesc cu multă curiozitate și consideră că arată izbitor de bine cu o păpușă...gonflabilă!

Cindy a fost mereu adepta unui look țipător, cu machiaj strident. Totuși, dorința ei de transformare a devenit și mai mare după cec a aflat că iubitul nu îi mai este fidel. Și atunci a decis că este momentul să facă o schimbare în viața sa.

Urmărește pozele din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arată aceasta după numeroasele operații!

23 august, prima zi a lor! Cei născuți în Zodia Fecioară, genul de oameni care ”nu îmbătrânesc niciodată”. Ce spun ceila... Supărată că fiica ei a râs de o colegă bolnavă de cancer, mama i-a dat o lecție greu de uitat! Cum a apărut fata a doua ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x