Antena Căutare

Femeia gravidă care s-a pozat cu burta acoperită de albine explică gestul: ”Au intrat în viața mea într-un moment în care tocmai pierdusem un copil. Era al doilea!”

O apicultoare din statul american Ohio, însărcinată cu al patrulea copil, a decis să celebreze acest moment special din viața ei pozând într-o serie de fotografii care o prezintă în timp ce era acoperită de peste 20.000 de albine.

O apicultoare din statul american Ohio, însărcinată cu al patrulea copil, a decis să celebreze acest moment special din viața ei pozând într-o serie de fotografii care o prezintă în timp ce era acoperită de peste 20.000 de albine.

Emily Mueller, care trăiește din apicultură și este mamă a trei copii, a declarat pentru o publicație americană faptul că tatăl ei este acela care a învățat-o tot ce știe despre creșterea albinelor și a precizat că asociază albinele cu viața și moartea. Potrivit Agerpres, femeia a oferit o explicație despre gestul ei, asta după ce imaginile publicate pe internet au devenit virale, mulți criticând-o că și-ar fi pus în pericol copilul.

"Albinele au intrat în viața mea într-un moment în care tocmai pierdusem o sarcină. Era a doua sarcină pierdută. Voiam să găsesc un mod de a scăpa de acele emoții negative. Atunci totul s-a întregit pentru mine, când albinele au intrat în viața mea", a povestit ea.

Emily Mueller, în vârstă de 33 de ani, i-a cerut prietenului ei, fotograful Kendrah Damis, să facă fotografiile cu albinele, care au adunat rapid peste 2 milioane de vizualizări și 5.000 de redistribuiri pe rețelele de socializare.

"Sunt de fapt foarte șocat. Când mi-a spus, nu m-am entuziasmat prea tare. Nu m-am gândit că ar putea fi ceva important. Însă acum, două milioane de oameni au văzut fotografiile pe cale le-am făcut", a spus Kendrah Damis.

Emily Mueller a spus că deși s-a consultat cu trei doctori diferiți înainte de ședința foto, nu se aștepta să întâmpine dificultăți, întrucât era pe deplin conștientă de modul în care corpul ei răspunde la înțepăturile de albină.

Ea a fost înțepată de numai trei ori în timpul ședinței foto, atunci când s-a așezat peste o albină și când a lovit neintenționat alte două albine, pe buze și pe un braț.

"Niciuna dintre acele albine nu m-a înțepat intenționat. A fost vina mea. Nu mi-am dat seama că una se afla pe brațul meu", a precizat femeia.

Emily Mueller speră că popularitatea acestor fotografii va evidenția importanța albinelor. "Albinele sunt responsabile pentru o treime dintre alimentele noastre. Dacă nu avem albine, nu avem hrană și murim", a mai spus ea.

Credit foto: Facebook/Kendrah Damis Photography

Parapsiholog, despre vampirii energetici: "Dacă pierzi bani sau nu ai o relaţie stabilă, e clar!"... I-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit: “M-au trimis acasă să mor”. S-a vindecat cu un tratament miraculos gă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x