Antena Căutare

Fereşte-te de aceste zodii dacă nu vrei DEZAMĂGIRI ÎN DRAGOSTE! Îți vor frânge inima!

Fereşte-te de aceste zodii dacă nu vrei DEZAMĂGIRI ÎN DRAGOSTE! Îți vor frânge inima!

Dacă nu vrei să te alegi cu inima frântă, ferește-te de aceste zodii!

Astrologii nu au niciun dubiu că aceste semne zodiacale sunt de evitat.

1. Berbecii sunt firi impulsive, entuziaste şi îndrăzneţe. La începutul relaţiei au tendinţa de a se purta ca niste adolescenti la prima dragoste, lucru care s-ar putea sa le placă si partenerelor.

Cu toate acestea, pe măsură ce relaţia avansează, Berbecul se poate schimba şi poate deveni egoist, arţăgos şi dominant. Se plictiseşte foarte repede de partener, mai ales dacă nu sunt compatibili din toate punctele de vedere.

2. Scorpionii sunt foarte imprevizibili şi plini de toane, si uneori sunt chiar neînţeleşi de către cei din jur. Enigmaticul Scorpion este mai mereu măcinat de conflicte interioare, iar partenerul acestuia va trebui să depună ceva efort pentru a-l înţelege.

Este un partener încăpăţânat şi dominant, uneori devenind nerăbdător şi aspru. Dacă este trădat în dragoste Scorpionul va reacţiona dur.

Allan are un singur picior, dar asta nu-l oprește să care zilnic 50 de kilograme de banane! Vei iubi viața mai mult dacă... Dragoste adevărată, până în ultima clipa! Un bărbat îi cântă îndurerat soției de 93 de ani, aflată pe moarte. Copiii plâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x