Antena Căutare

Până la 24 de ani, a ajuns de două ori campioană la gimnastică. Nimic nu i-a stat în cale, nici măcar sindromul Down

Diagnosticarea cu Sindromul Down nu a împiedicat-o să facă performanță în gimnastică. Deși i s-a spus cu nu va putea fi niciodată un copil normal, a făcut mai multe decât unul perfect sănătos.

Diagnosticarea cu Sindromul Down nu a împiedicat-o să facă performanță în gimnastică. Deși i s-a spus cu nu va putea fi niciodată un copil normal, a făcut mai multe decât unul perfect sănătos.

Avea doar 4 ani când a fost diagnoticată cu Sindromul Down. Medicii i-au spus că va avea probleme musculare, de aceea părinții au înscris-o la gimnastică.

Chelsea Werner mărturisește că îi era foarte greu la antrenamente. Abia freușea să își mențină echilibrul pe bârnă și mereu se accidenta. Nu s-a dat bătută, însă.

Datorită ambiției și dedicării sale, fetița a participat la prima competiție de gimnastică la vârsta de 8 ani.

Deși muncea foarte mult, în primii 3 ani s-a plasat mereu pe ultimele locuri. Apoi, a început să se antreneze 16 ore pe zi pentru a face performanță. Și a făcut!

Persistența lui Chelsea a dus la un adevărat succes. Chelsea a câștigat mai multe titluri naționale și un titlu mondial la Campionatele Mondiale pentru Sindromul Down.

"Ea este o gimnastă și îi iubește viața", a spus mama lui Chelsea despre fiica ei. "Este foarte fericită, foarte sociabilă, foarte prietenoasă".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Instagram

Cele mai bune documentare, filme şi seriale din lume au fost premiate la New York! Din juriu a făcut parte şi Mihai Gâde... Și-a surprins soția în timp ce dansa. Ea nici măcar nu știa că este filmată. Mișcările ei l-au făcut să se reîndrăgostea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x