Antena Căutare

Fiecare naş îşi are naşul! Zodia care îţi pune beţe-n roate

Fiecare dintre noi are un duşman nevăzut la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Cu toţii ne-am lovit de persoane care ne sabotează, care vor să proiecteze o altă imagine despre noi.

Fiecare dintre noi are un duşman nevăzut la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Cu toţii ne-am lovit de persoane care ne sabotează, care vor să proiecteze o altă imagine despre noi.

BERBEC – LEUL ÎŢi ARATĂ CINE E ŞEFUL

Dacă eşti născut în zodia Berbec, află că te lupţi în orgolii cu Leul. Dacă i-ai greşit cu ceva, va avea grijă să te facă de ras folosind cele mai inteligente arme.


TAUR – SCORPIONUL TE POATE JUCA LA PSIHIC

Scorpionul îţi poate face viaţă un calvar dacă nu ai o relaţie cel puţin cordială cu el. Amândoi sunteţi destul de căpoşi încât să nu împărţiţi cu calm acelaşi spaţiu.

GEMENI – FECIOARA ÎŢi SCOATE OCHII CU GREŞELILE TALE

Dacă te-ai născut în zodia Gemeni, trebuie să ştii că singurul semn zodiacal care poate vedea detaliile ce îţi dezvăluie vulnerabilităţile este Fecioara. Dacă vrea, se poate răzbună pe ţine în cel mai subtil şi neprevăzut mod.

RAC – DOAR UN ALT RAC ÎŢi PUNE CAPAC

Şi asta deoarece Racii se cunosc cel mai bine între ei. Fereşte-te de bunăvoinţa pe care un nativ născut în aceeaşi zodie cu ţine o are atunci când contextul va prinde pe amândoi între ciocan şi nicovală.

LEU – CAPRICORNUL ÎŢi ÎNTINDE CAPCANĂ PERFECTĂ

Te ia cu vorbe dulci, îţi garantează prietenia absolută şi mai că îl crezi. Capricornul este suficient de materialist încât să profite de punctele tale sensibile, mai ales dacă vrea să câştige bani de pe urmă ta.

FECIOARA – TAURUL ÎŢi POATE CREA NERVI

Deşi ai o compatibilitate excelenţă cu acest semn zodiacal, în momentul în care va certaţi lucrurile se pot complică. Puteţi deveni din prieteni duşmani într-o singură secundă.

BALANŢă – SĂGETĂTORUL TRAGE CU ARCUL LA FIX

Ai mare grijă când i te confesezi unui Săgetător. Pe principiul „Nu tot ce zboară se mănâncă”, nu toţi Săgetătorii sunt atât de buni prieteni cu ţine pe cât vor să pară.

SCORPION – TAURUL TE POATE FACE SĂ PLÂNGI


Între ţine şi nativul Taur există un conflict mocnit care stă să explodeze în orice moment. Taurul poate atentă la stimă ta de sine desfiintandu-ţi latura histrionică printr-o simplă propoziţie: „Cine te crezi?”.

SĂGETĂTOR – CAPRICORNUL ÎŢi FACE INIMA AMARĂ

Este foarte prietenos la prima vedere, însă dacă va luptaţi pentru acelaşi scaun când vine vorba de serviciu sau orice titlu prestigios, Capricornul devine imbatabil.


CAPRICORN – SĂGETĂTORUL ÎŢi POATE DISTRUGE RELAŢIILE DE DRAGOSTE

Modul în care un Săgetător se poate răzbună pe ţine este să îţi ia ce ai mai drag: prietenii, dragostea ori lucruri de preţ.

VĂRSĂTOR – TAURUL TE SABOTEAZĂ CU PERFECŢIUNE

Îţi arată că nu te înghite, dar parcă nu te aştepţi să fie atât de răutăcios mereu. Dacă îl aprobi şi nu îi spui că e încăpăţânat, ai putea fi foarte bun prieten cu un Taur. Dacă ai îndrăzneala să îţi exprimi dezacordul, lucrurile pot escalada.

PEŞTI – BERBECUL NU ŢINE CONT DE LATURA TA SENSIBILĂ

Eşti cel mai sensibil semn din zodiac, iar asta nu îl opreşte pe nativul Berbec să îţi pună beţe-n roate. Când e vorba de o lupta de supravieţuire, acesta nu va ţine cont de niciun element care poate fi înduioşător pentru alţii.

Din dragoste, doi britanici au parcurs 200 de kilometri, pentru a-și opera peștișorul, la un spital de specialitate... Cum arată fata lui Steve Jobs. Tatăl ei nu a vrut să o recunoască...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x