Antena Căutare

Așa ceva nici în filmele cu Dracula nu vezi! Fiţele depăşesc deja orice imaginaţie. Şampania scumpă nu mai stă acum în frapieră, ci în sicriu!

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de deja celebrul Codin Maticiuc, mai mulţi angajaţi ai unui club se chinuie să aşeze zeci de şampanii într-un sarcofag, pe care îl duc apoi la masă înconjurat de artificii.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de deja celebrul Codin Maticiuc, mai mulţi angajaţi ai unui club se chinuie să aşeze zeci de şampanii într-un sarcofag, pe care îl duc apoi la masă înconjurat de artificii.

CITEȘTE ȘI: Cumperi un apartament şi îţi mai rămân şi bani! Totul despre şampania "Armand de Brignac"! Jay Z a făcut-o celebră, apoi a cumpărat brand-ul. De câteva zile, România fierbe la auzul preţului unei sticle cu băutură exclusivistă

Iar nota de plată nu are cum să lase pe nimeni. rece. Aproape 20 de mii de euro a costat totul.

În imagini, se vedem cum cei patru angajaţi duc o luptă grea cu sicriul ncrcat. Nu suntem la o înmormântare, ci într-un club de fiţe din Capitală, unde frapiera a fost demult înlocuită.

O șampanie cât o garsonieră

Un sicriu cu zeci de sticle de şampanie a fost dus lângă masa lui Codin. Momentul a întors toate privirile în club.

„Mi-e greu să evaluez din mai multe puncte de vedere. Unu pentru că nu beau şampanie, dar din experienţa pe care o am, am şi scris pe Facebook vreo 10, 20 de mii cred eu. Clienţii erau sigur străini, pentru că i-am zărit şi şampania le-a fost adusă pe imnul Franţei , bănuiesc că veneau acolo sau măcar au văzut Parisul”, a declarat Codin pentru Observator.

Moda şampaniilor şi servirilor extravagante a înflorit sezonul acesta. Iar în urmă cu două luni, în acelaşi club din Bucureşti a fost deschisă o şampanie de 9 litri care a costat cât un apartament - 45.000 de euro.

Sângele impregnat pe Giulgiul din Torino dă naștere la noi polemici! E sau nu al lui Iisus Hristos?... Horoscopul zilei de duminică! Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x