Antena Căutare

FOTO: A fost salvat de la MOARTE, iar acum are puteri MAGICE! Doctorii n-au nicio explicație pentru acest FENOMEN

Băiatul de 12 ani a fost la un pas să plece pe lumea cealaltă după ce s-a electrocutat! Medicii au reușit să-l salveze, dar puștiul a început o viață nouă cu totul și cu totul diferită față de cea de dinainte de accident

Băiatul de 12 ani a fost la un pas să plece pe lumea cealaltă după ce s-a electrocutat! Medicii au reușit să-l salveze, dar puștiul a început o viață nouă cu totul și cu totul diferită față de cea de dinainte de accident.

Imediat după ce a fost externat din spital, Nikolai și-a dat seama că s-a transformat într-un fel de magnet și atrage diferite obiecte. ”La început, am crezut că e vorba doar de metale, dar nu a fost așa. Fără să-mi dau seama, un geam mi s-a lipit de mână. Totul se întâmplă fără să-mi doresc să fac asta”, a spus puștiul, uimit și el de schimbarea din viața sa.

Nici doctorii nu înțeleg exact motivul pentru care băiatul s-a ales cu această nouă ”putere”, dar spun că persoanele electrocutate reușesc să atragă, în puține cazuri, linguri, cuțite sau furculițe pe corpul lor.

Omenirea se CUTREMURĂ! Primele semne ale APOCALIPSEI le trăim deja!... I-a prins în BAIE făcând ASTA! Ceea ce a urmat îți va schimba ziua! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x