Antena Căutare

FOTO de pus în ramă! Dovada că Prinţul Charles îi iubește pe români: S-a prins în horă și a dansat alături de ansamblul din Teleorman

Prinţul Charles a dansat, joi, hora mare din Căluş, în faţa bisericii din Dragomireşti de la Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, unde se află în vizită de la ora 10.20.

Prinţul Charles a dansat, joi, hora mare din Căluş, în faţa bisericii din Dragomireşti de la Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, unde se află în vizită de la ora 10.20.

Prima oprire a Prinţului de Wales a fost la casa tătărască de pe Aleea Minorităţilor din Satul Nou amenajat în muzeu. Însoţit de directorul muzeului, Paula Popuiu, el s-a oprit la biserica din Dragomireşti, unde Gelu Voicu şi Taraful din Teleorman şi dansatorii ansamblului Bornaşul din Alexandria au interpretat şi dansat Căluşul. Profitând de moment, prinţul Charles s-a prins în hora mare a dansului tradiţional.

Credit foto: News.ro

El s-a arătat foarte interesat de demonstraţia de încondeiere a ouălelor făcută de meşteri artizani din Bucovina, a urmărit cum sunt pictate icoane pe lemn şi piatră, iar la casa Chiojda din Buzău a urcat în pridvor, a admirat ţesăturile şi scoarţele expuse, fiind întâmpinat de reprezentanţi ai fundaţiei care îi poartă numele. El a mers și la biserica Timişeni şi s-a oprit pe pajiştea Jurilovca din incinta muzeului.

Aceasta este a doua zi a vizitei oficiale întreprinse de prinţul Charles în România. Miercuri, Prinţul de Wales al Marii Britanii a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol şi a semnat în cartea de onoare. Klaus Iohannis l-a decorat, miercuri, pe Prinţul Charles, la Palatul Cotroceni, cu Steaua României.

Vizita în România este prima din turneul european pe care moştenitorul Coroanei Britanice l-a început miercuri şi îl va încheia pe 6 aprilie. Prinţul Charles se va afla în România până vineri.

Aceasta este cea de-a doua vizită oficială în România a Prinţului Charles, din 1998 şi până în prezent.

VIDEO WOW: Așa ceva nu există!!! O cobră bea apă din sticla unui localnic, iar ceea ce se întâmplă apoi e spectaculos... A renunțat la sutană pentru dragostea unui bărbat! La 78 de ani, un fost preot din Marea Britanie se iubește cu un tiner...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x