Antena Căutare

FOTO: Era un MONSTRU de om, dar rugămintea unui bolnav de CANCER l-a motivat! Transformarea e uluitoare

A ajuns la 160 de kilograme, moment în care și-a dat seama că trebuie să schimbe urgent ceva în viața lui. S-a apucat de sport, a trecut la un regim alimentar sever, iar acum e invidiat de bărbați și asaltat de femei

A ajuns la 160 de kilograme, moment în care viața lui s-a schimbat total. S-a apucat de sport, a trecut la un regim alimentar sever, iar acum e alt om. Totul a fost făcut după ce i-a promis prietenei sale bolnave de cancer că va slăbi.

În doar 13 luni, Mark Smithers, 30 de ani, a reușit să slăbească, MARE ATENȚIE, 80 de kilograme!!! Dar povestea nu ține doar de voință, ci are ceva mai mult.

Maggie Johnson, cea mai bună prietenă a bărbatului, suferea de cancer, iar pe patul de spital l-a rugat pe acesta să slăbească pentru că își face griji în privința stării lui de sănătate.

A fost cea mai bună motivație posibilă. Mai încercase și înainte, dar mereu pierdea lupta cu mâncarea. Rugămintea prietenei sale suferinde l-a ambiționat, iar rezultatul e unul incredibil.

Ce face MATEMATICA din OM! Săturat că pică examenul, tânărul acesta a făcut CEVA ȘOCANT!... FRUMOASE și PERICULOASE! Cele mai SEXY femei din armată te vor PUNE la ZID!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x