Antena Căutare

FOTO! Îl mai ții minte pe puștiul din fotografia asta, care a circulat luni bune pe net? Acum e băiat mare, are 11 ani, dar și-a păstrat chipul haios

Sam Griner avea 11 luni atunci când și-a băgat nisip în gură cu pumnul și a fost fotografiat de mama sa, care a și urcat imaginea pe internet. Nici prin minte nu i-ar fi trecut că acea imagine se va răspândi prin toată lumea și va face din copilul ei unul celebru.

Sam Griner avea 11 luni atunci când și-a băgat nisip în gură cu pumnul și a fost fotografiat de mama sa, care a și urcat imaginea pe internet.

Nici prin minte nu i-ar fi trecut că acea imagine se va răspândi prin toată lumea și va face din copilul ei unul celebru. Zece ani au trecut de la acel moment, iar bebelușul blond, cu ochii mari și fălcuțe s-a transformat într-un copil simpatic, ce continuă să aibă succes în Statele Unite.

Pe pagina sa de Facebook, numită Sam Griner, Success Kid, acesta are mai multe imagini cu el din prezent, dar și alături de mama sa, care ține în mână o figurină ce-l înfățișează exact ca în ipostaza devenită faimoasă.

Găsiți imaginile în galeria foto de mai sus! Ce ziceți de puștiul Sam?

NU-I BĂȘCĂLIE: Povestea cocoșului Mihăiță, care a trăit fără cap un an și jumătate! Îl hrăneau direct în gât! S-a înecat... Un câine și stăpânul său seamănă izbitor. Cei doi "gemeni" se îmbracă identic și pozează amuzant: "El est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x