Antena Căutare

FOTO: Părea un copil obişnuit, însă a avut parte de un destin şocant! Carl Thompson, cel mai gras om din lume, s-a stins la 33 de ani

Carl Thompson, omul care cântărea nu mai puţin de 412 kilograme, cât un pian mare Steinway ori cât cinci maşini de spălat, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Denver, în urmă cu doar câteva zile.

Carl Thompson, omul care cântărea nu mai puţin de 412 kilograme, cât un pian mare Steinway ori cât cinci maşini de spălat, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Denver, în urmă cu doar câteva zile.



Dacă în copilărie era un băiat obişnuit şi nimic nu prevestea destinul cumplit, Carl a avut parte de un sfârşit tragic, căci s-a stins din viaţă la doar 33 de ani.

În ultimele luni din viaţă, acesta ajunsese să consume zilnic 10.000 de calorii şi nu putea să se mai mişte, să se îmbrace ori să se spele. Doar mânca şi se uita la televizor.



Chiar dacă în urmă cu puţin timp solicitase ajutor pentru a învinge dependenţa de mâncare, apelul lui a fost făcut prea târziu.

"Poliţia a fost chemată la ora 10:38 la o locuinţă din Dofras. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a murit. Autorităţile nu consideră că moartea acestuia a a survenit în urma unor condiţii suspicioase", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, conform Daily Mail.

La operaţiunea de scoatere a sufletului neînsufleţit din casă au luat parte 15 ofiţeri de poliţie, trei paramedici, nouă pompieri şi două autospeciale folosite în situaţii de urgenţă.

Sursa: DailyMail

A câştigat lupta cu propriul corp! Un bărbat din Galați, care cântărea 180 de kilograme, a ajuns instructor de fitness... A cerut zăpadă şi a primit un amestec aromat delicios cu fructe, nectar, miere şi nuci! Cum s-a născut îngheţata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x