Antena Căutare

FOTO! Un tată a devenit eroul unui stadion întreg, după ce și-a salvat fiul de la o lovitură mortală

Un tată a devenit eroul unui stadion întreg, dar mai ales al fiului său, după ce l-a salvat pe acesta din fața unei primejdii venite de nicăieri.

Un tată a devenit eroul unui stadion întreg, dar mai ales al fiului său, după ce l-a salvat pe acesta din fața unei primejdii venite de nicăieri.

Landon Cunningham, un puști de doar nouă ani, și-a dorit ca ziua sa de naștere să și-o aniverseze în tribuna primului său meci de baseball. Zis și făcut! În timp ce se afla, alături de tatăl său, în galerie, băiatul n-a mai privit partida preț de câteva secunde. Entuziasmat de experiența trăită, a luat telefonul pentru a-i trimite mamei sale o fotografie. În acest timp, pericolul a trecut prin fața sa.

O bâtă de baseball a plonjat între spectatori, chiar în direcția lui Landon, care putea să fie lovit din plin, dacă tatăl său n-avea reflexul de a stopa acea bâtă. Totul s-a petrecut sub privirile speriate, dar pline de admirație ale tuturor celor aflați în tribună.

„Am văzut bâta venind direct spre el, n-am avut prea mult timp să stau pe gânduri, trebuia să o opresc. A fost un lucru firesc să vreau să-mi protejez fiul”, a declarat tatăl erou.

Imaginile au fost postate pe internet, alături de întâmplarea cu pricina, care a stârnit laude și aprecieri pentru bărbat.

VIRAL. Devotamentul câinilor nu are limite! Au rămas alături de stăpânii lor, pe patul de spital, când prietenii au lips... Din generație în generație! Sean Lennon și Stella McCartney s-au fotografiat împreună, la peste jumătate de secol dist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x