Antena Căutare

Foto WOW! La aniversarea copilului, i-a făcut o poză la care s-a uitat după câţiva ani. Ce a descoperit în imagine

O mamă din SUA a trăit spaima vieţii sale după ce a văzut o fotografie de la ziua de naştere a fiicei sale Charlotte. 

O mamă din SUA a trăit spaima vieţii sale după ce a văzut o fotografie de la ziua de naştere a fiicei sale Charlotte.

La împlinirea a 10 ani, părinţii fetei au dat o petrecere cu mulţi invitaţi. Câteva fotografii, însă, s-a pierdut printre sutele realizate în ziua respectivă şi au fost găsite trei ani mai târziu.

În una dintre ele, se vede mama copilei, Sally, ţinând tortul în mâini, în faţa ei stau copiii, însă în dreapta sa apare silueta unui băieţel. Nimeni nu ştie cine este şi nici măcar nu fusese invitat la petrecere.

"Am adus tortul în camera în care erau copiii. S-au aşezat pe canapea, la pozat", îşi aduce aminte femeia. "Iniţial, am crezut că era Ollie, fiul nostru. Dar, după cum se vede şi în poză, acesta nu era în spatele meu, ci stătea chiar în faţa mea, pe canapea, lângă sora lui. Tot timpul cât am stat în casa aia am avut senzaţia că era bântuită. Acum aveam şi dovada", a mai spus aceasta.

Nu, nu e glumă! O pisică a fost primar al unui oraș, timp de 20 de ani: A câştigat alegerile pentru că oamenii erau nemu... Când cultivi marijuana în parc, broasca ţestoasă îţi vine de hac! Cam aşa sună povestea unui tânăr care a ajuns în închi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x