Antena Căutare

Fotografie facută în anul 6000, de un călător în timp, un fals sau o realitate uimitoare?! Bărbatul vine cu dovezi (VIDEO)

Un bărbat, care se autointitulează "călător în timp", a devenit faimos după ce a susținut public faptul că deține o fotografie realizată în anul 6000. Acesta mai spune, într-un clip publicat pe internet, că știe multe despre viitorul omenirii și este gata să arate dovada .

Un bărbat, care se autointitulează "călător în timp", a devenit faimos după ce a susținut public faptul că deține o fotografie realizată în anul 6000. Acesta mai spune, într-un clip publicat pe internet, că știe multe despre viitorul omenirii și este gata să arate dovada .

În anul 6000, spune omul, citat de unilad.co.uk, se va fi găsit în sfârșit un leac pentru cancer, iar noi, oamenii, vom fi guvernați de inteligența artificială.

Bineînțeles, site-ul englez care a publicat informația, respectiv clipul, pune la îndoială veridicitatea spuselor bărbatului și nu exclude faptul ca totul să fie doar un scenariu de film SF.

Imaginea tipărită, care ar fi fost făcută în anul 6000, ilustează un "oraș futurist" necunoscut, mai spune omul care și-a ascuns identitatea. Întrebat care e motivul pentru care fotografia este neclară, acesta a motivat faptul că atunci când trec prin mașina timpului, lucrurile se pot degrada.

"Chiar și persoana cea mai naivă din lume poate vedea că este o farsă, totuși, trebuie să apreciem convingerea omului. Aproape că povestea lui este credibilă", notează publicația citată.

Dicționar de vise 2018. Visul zilei, 19 ianuarie: ȘARPE. E semn rău!... Caz fără precedent în lume! O femeie a născut în cosciug, la zece zile după ce a murit! Medicii sunt în șoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x