Antena Căutare

Frumoasa din pădurea adormită EXISTĂ! Are 20 de ani şi a uimit o lume întreagă! Doarme şi trei săptămâni neîncetat

Viaţa unei adolescente din Marea Britanie pare desprinsă din poveştile cu zâne. Din cauza unei boli extrem de rare, este poreclită şi "Frumoasa din pădurea adormită".

Viaţa unei adolescente din Marea Britanie pare desprinsă din poveştile cu zâne. Din cauza unei boli extrem de rare, este poreclită şi "Frumoasa din pădurea adormită".

De la 16 ani, Beth Goodier suferă de sindromul Kleine-Levin. Ce înseamnă asta? Este o afecţiune neurologică ciudată, din pricina căreia nu poate sta trează mai mult de două ore pe zi. Doarme aproape non-stop, iar atunci când se trezeşte, Beth se comportă exact ca un copil mic: plânge şi nu poate să facă diferenţa între vis şi realitate.

Din când în când, trece printr-o "criză" şi cade într-un somn adânc timp de aproape trei săptămâni. Mama sa îi stă alături în permanenţă şi are grijă să nu îi lipsească nimic. În ciuda nenumăratelor analize şi cercetări, medicii nu au reuşit să găsească o cauză a bolii şi nici tratament pentru ea.

În toată lumea, doar o mie de oameni suferă de sindromul Kleine-Levin, iar 70 la sută dintre ei sunt bărbaţi.

Cum se simte MOARTEA? „Nu îți bate inima, dar auzi totul din jur”... TEST de INTELIGENŢĂ distractiv. 5 întrebări-fulger, câte reuşeşti să rezolvi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x