Antena Căutare

Galerie FOTO! Coafatul este pasiunea lui: Își face zilnic cele mai neobișnuite bărbi

El este supranumit "Domnul Incredib(arbă)", asta după ce și-a descoperit o pasiune inedită. Mulți spun că este un mizilic, dar și mai mulți sunt cei care consideră o formă de artă activitatea lui.

Îl cheamă Isaiah Webb, dar este supranumit "Domnul Incredib(arbă)", asta după ce și-a descoperit o pasiune inedită. Mulți spun că este un mizilic, dar și mai mulți sunt cei care consideră o formă de artă activitatea lui.

Ce face? Simplu! (Teoretic!) Sculptează cu ajutorul firelor de păr crescute în barbă. Reușește să realizeze cele mai inedite forme, de la sigle ale unor branduri celebre, până la fundițe și ale forme haioase.

Aruncă o privire!

IEFTIN nu e întotdeuna banal! Idei inedite de cadouri de Crăciun, care nu-ți vor scoate din buzunar mai mult de 50 de le... Adevărate comori, ce impresionează până la lacrimi pe oricine! Copiii care au arătat că generozitatea nu ţine cont de vâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x