Antena Căutare

Copii și bătrâni bolnavi care își găsesc alinarea în animalele de companie: Galerie FOTO ce te va face să plângi!

Animalele de companie sunt pentru mulți dintre noi prieteni, frați, membri ai familiei. Loialitatea lor se traduce ușor în dragoste necondiționată pe care o oferă indiferent de situație.

Animalele de companie sunt pentru mulți dintre noi prieteni, frați, membri ai familiei. Loialitatea lor se traduce ușor în dragoste necondiționată pe care o oferă indiferent de situație.

Bucuria unui copil atunci când se joacă alături de câinele adus special să-l înveselească

Câteva imagini în care sunt surprinși copii și bătrâni aflați pe paturi de spital, fac înconjurul internetului. Cu câțeii în brațe, micuții grav bolnavi au zâmbete pe buze. Ochii lor triști sunt cuprinși de o bucurie de moment, atunci când animalul de companie le oferă afecțiune și veselie.

VIDEO! Hahahaa: Ursul păcălit de... pisică! Felina a reușit să-l pună pe fugă pe Moș Martin

Galeria FOTO de mai sus este emoționantă!

Care e cel mai emoționant moment pe care l-ai trăit alaturi de animalul tău de companie? Povestește-ne și noua, iar cele mai frumoase întâmplări vor fi premiate!Intră în concurs

Prietenul tau necuvântător poate fi un star! Ia-ți cățelul sau purcelul, furnica sau iguana, și adu-I in cea mai mare competiție! Inscrieți-vă ACUM pe casting.a1.ro sau la telefon 0741.838.419 pentru un spectacol de rasă pur talent!"

Două miliarde de oameni au plâns și au cântat „Adio, trandafir al Angliei...”, în urmă cu 18 ani! Prințesa Diana ar fi î... Top 3 zodii care au șanse să câștige la LOTO în luna iulie 2015!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x