Antena Căutare

Galerie FOTO de râs cu lacrimi! Cântăreț celebru, prin cu mâța-n sac, după ce s-a lăudat că și-a luat bolid de sute de mii de euro! Ce pozase, de fapt?!

Lucruri precum filtre, încadrări și Photoshop ne pot face viața să arate mult mai plin de farmec decât este în realitate. Totul se întâmplă, desigur, pe rețelele de socializare, care abundă în fotografii dintre cele mai interesante, din vacanțe, din ieșirile cu prietenii, de peste tot! 

Lucruri precum filtre, încadrări și Photoshop ne pot face viața să arate mult mai plin de farmec decât este în realitate. Totul se întâmplă, desigur, pe rețelele de socializare, care abundă în fotografii dintre cele mai interesante, din vacanțe, din ieșirile cu prietenii, de peste tot!

Recent, rap-ul Bow Wow a postat o poză pe Instagram, sugerând că zbura pe un avion privat. Toate bune si frumoase până când un utilizator Snapchat a făcut public așa zis-ul zbor al rapperului: Un zbor comercial obișnuit, căci fotografia era un fake de toată frumusețea.

Astfel a luat naștere pe internet #BowWowChallenge! Provocarea a fost lansată pe rețelele sociale și dezvăluie cât de fabuloasă poate arăta viața unui om Instagram Cum? Simplu! Priviți imaginile din galeria foto de mai sus!

România a deschis lada de zestre! Portul popular și dansurile tradiționale românești au ajuns în Cartea Recordurilor!... Un cerșetor n-a vrut bani, ci șansa de a face un duș! Polițistul l-a dus la secție și i-a îndeplinit dorința, iar transf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x