Antena Căutare

Galerie foto! Fotografii istorice văzute din alt unghi. Cum a fost filmat leul pentru sigla MGM din "Tom si Jerry" şi cum arată aisbergul care a scufundat Titanicul

Fotografiile din galeria foto de mai jos dezvăluie o altă parte a istoriei! Întâmplări din spatele cortinei, imagini care spun o poveste diferită faţă de cea cunoscută până acum. De departe, cele mai interesante sunt cele legate de Leo the Lion din studiourile MGM, aisbergul care ar fi scufundat Titanicul şi Adolf Hitler în mulţime imediat după anunţarea Primului Război Mondial

Fotografiile din galeria foto de mai jos dezvăluie o altă parte a istoriei! Întâmplări din spatele cortinei, imagini care spun o poveste diferită faţă de cea cunoscută până acum. De departe, cele mai interesante sunt cele legate de Leo the Lion din studiourile MGM, aisbergul care ar fi scufundat Titanicul şi Adolf Hitler în mulţime imediat după anunţarea Primului Război Mondial

Aşadar, vă invităm în culisele istoriei!

Filmările leului pentru sigla MGM!


Pe la jumătatea anilor ’20, trei companii deja celebre (Metro Pictures a lui Marcus Loew, studioul lui Samuel Goldwyn şi compania lui Louis B. Mayer) s-au unit şi au creat STUDIOUL MGM.

AU FOST FOLOSIŢI ŞAPTE LEI, ÎNSĂ CEI MAI CUNOSCUŢI AU RĂMAS TANNER ŞI LEO!

Desi logo-ul companiei se numeşte "Leo the Lion", însă doar un leu folosit de MGM a purtat numele de Leo.

Tanner a fost folosit în toate filmele tehnicolor timp de 22 de ani şi în desenele animate produse de Metro-Goldwyn-Mayer, care includ serialul Tom şi Jerry.

Leo a început să fie folosit din 1957 şi până acum. Desenele animate Tom şi Jerry au păstrat logo-ul cu Tanner şi în anii '60, deşi celelalte producţii îl foloseau deja pe Leo.

Jackie Kennedy privind la soțul său, John F. Kennedy, care participa la o dezbatere împotriva lui Richard Nixon

Wilbur Wright zburând în jurul Statuii Libertății

Se întâmpla pe 29 septembrie 1909 la ora 10:20 pentru o sumă de 15.000 de dolari.

Aisbergul despre care se crede că a scufundat Titanicul

În ziua de 12 aprilie 1912, căpitanul W.F.Wood, care călătorea cu vaporul S.S.Etonian, a fotografiat un aisberg masiv, impresionat de forma sa distinctivă. Wood a și developat poza și a adnotat-o cu coordonatele geografice ale aisbergului. Astăzi, experții în tragedia Titanicului spun că Wood a fotografiat chiar aisbergul care a dus la scufundarea legendarului vas.

La două zile după ce Wood a făcut fotografia respectivă, Titanicul - vasul considerat de nescufundat - a lovit un aisberg și a ajuns pe fundul Oceanului Atlantic. Potrivit schițelor făcute de echipajul anvei, aisbergul avea aceeași formă distinctivă, eliptică, cu cel surprins de căpitanul Wood.

Semnul Hollywood imediat după ce a fost amplasat

Spectatori privind actul semnării Tratatului de la Versailles

Tânărul Adolf Hitler sărbătorind anunțul Primului Război Mondial

Aceasta este una dintre puținele fotografii cu Adolf Hitler din Primul Război Mondial. În octombrie 1918 Hitler, pe atunci caporal în armata germană, a fost rănit pe front în apropiere de Ypres și trimis spre recuperare la un spital din Pasewalk, Pomerania, unde se afla când a fost anunțat armistițiul ce a pus capăt războiului.

Blocaj în trafic la Berlin, după ce s-a deschis frontiera dintre Germania de Est și Germania de Vest


Felina cu suflet de om! O pisicuţă invalidă îşi petrece timpul îngrijind animale bolnave. Imagini care te vor impresiona... Eclipsa lună din acest an va avea loc în noaptea dintre 16 şi 17 septembrie! Mare atenţie! Dincolo de spectacolul ceres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x