Antena Căutare

Galerie FOTO! Vei trece imediat la dietă după ce vei vedea torturile acestea însângerate!

O cofetară din Marea Britanie a meșterit niște torturi de care nu s-ar atinge nici cei mai mari pofticioși pe pe suprafața Pământului. Prăjiturile au forma unor personaje din basme și fac parte dintr-o expoziție ce va fi deschisă de Halloween, singura sărbătoare în timpul căreia se cuvine să faci asemenea deserturi însângerate.

Galerie FOTO! Vei trece imediat la dietă după ce vei vedea torturile acestea însângerate! Galerie
| Hepta

O cofetară din Marea Britanie a meșterit niște torturi de care nu s-ar atinge nici cei mai mari pofticioși pe pe suprafața Pământului.

Prăjiturile au forma unor personaje din basme și fac parte dintr-o expoziție ce va fi deschisă de Halloween, singura sărbătoare în timpul căreia se cuvine să faci asemenea deserturi însângerate.

Ferma groazei se adresează adolescenților și adulților, căci sigur micuții nu ar mai mânca nimic dulce după ce ar vedea tortul de forma coșului Scufiței Roșii, plin de intenstine realizate din aluat pufos.

Vizitatorii expoziției vor putea explora de aproape torturile pline de sânge făcut din sos de căpșune.

Peștii au astrele de partea lor: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița!... NASA reia construcţia de navete spaţiale: 6,8 miliarde de dolari, alocate noului program!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x