Antena Căutare

Ghinionul se ține scai de această zodie! Astrele pur și simplu îi pun mereu bețe în roate!

Se pare că astrele au decis care este cea mai ghinionistă zodie! Acești nativi nu vor avea parte de lucruri bune pe niciun plan. 

Ghinionul se ține scai de această zodie! Astrele pur și simplu îi pun mereu bețe în roate! Galerie
Tu ce zodie ești?

Se pare că astrele au decis care este cea mai ghinionistă zodie! Acești nativi nu vor avea parte de lucruri bune pe niciun plan.

Marte este retrograd și Saturn se află în casa relațiilor Gemenilor. Asta înseamnă că luna mai nu se numără printre cele mai bune atunci când vine vorba de planul sentimental. Relația ta va trece prin momente extrem de tensionate și prin încercări dure. Ține doar de voi să le depășiți. Lucrurile nu sunt îngrozitoare, însă este nevoie de efort din partea ambilor parteneri.

Te numeri printre ghinioniști

După data de 20 mai vei avea parte de satisfacții majore și îți vei atinge multe obiective. Totuși, până atunci te pregătești din greu și faci multe sacrificii. Pe plan financiar lucrurile merg grozav și există toate șansele să primești o suma mare de bani, la care nu te așteptai. Poate îți renovezi casa sau faci modificări majore în gospodărie, rnl.ro.

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Este o perioadă ideală pentru investiții în imobiliare. Așadar, dacă plănuiești să îți cumperi o casă sau un teren, ai putea începe demesurile în luna mai. Ai grijă cu cine colaborezi, căci s-ar putea să fii extrem de dezamăgit. Familia te poate ajuta să iei decizii importante, așa că bazează-te pe cei dragi!

Nici cu sănătatea nu stai grozav. Din păcate ești cu moralul la pământ și vezi de multe ori partea goală a paharului. Poate ar trebui să ieși puțin din rutina zilnică dacă vrei să îți revii. Poti să descoperi anumite afecțiuni la care nici nu te gândeai, așa că este bine să mergi la un control medical.

Vă mai amintiți de ea? A dansat cu Di Caprio în Titanic și acum e o superbă domnișoară!... Era "o grasă" singură şi dădea cântarul peste cap. A slăbit 50 de kilograme şi acum prezintă lenjerie intimă. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x