Antena Căutare

„Grădina Valorilor Românești” Înscrierile la cursuri și ateliere sunt deschise!

În perioada iulie-septembrie 2017, cea de-a VII-a ediție a programului „Grădina Valorilor Românești” transformă Parcul Lumea Copiilor din București într-un spațiu al artei și al educației.

În perioada iulie-septembrie 2017, cea de-a VII-a ediție a programului „Grădina Valorilor Românești” transformă Parcul Lumea Copiilor din București într-un spațiu al artei și al educației.

Programul, aflat sub egida Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, care doresc să descopere alternative educative de petrecere a vacanței de vară în București, să interacționeze și să își exploreze propriile aptitudini creative.

În 2017, în Grădina Valorilor Românești, copiii și tinerii sunt așteptați cu o gamă variată de cursuri: de limba engleză, pictură, istoria artei, artă fotografică, programe de dezvoltare personală destinate adolescenților, ateliere handmade – quilling, origami. Totodată, participanții vor fi implicați în activități recreative de dezvoltare emoțională, jocuri și numeroase concursuri. Organizatorii au mai pregătit: spectacole de teatru (inclusiv teatru de păpuși), magie, muzică, facepainting și multe surprize.

Pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, le propunem părinților un program atipic de petrecere a timpului liber pentru copii și pentru tineri. Programul „Grădina Valorilor Românești” cuprinde, activități de dezvoltare a aptitudinilor artistice destinate celor mici, cursuri axate pe domenii necesare acestora, activități creative, activități care țintesc dezvoltarea personală. Un accent important, în cadrul programului, se va pune pe interacțiunea și potențialul copiilor de a construi relații sociale, învățând prin joc, relaxare și comunicare”, a declarat Trisi Cristea, director general al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Programul „Grădina Valorilor Românești” este împărțit în funcție de categoria de vârstă a participanților, iar cursurile și atelierele sunt adaptate nevoilor fiecărei categorii de participanți. Printre cursurile de anul acesta se numara cele de pictura, origami, quilling, fotografie, limba engleza, cursuri National Geographic Learning, etc.

Week-end-urile din Grădina Valorilor Românești vor fi rezervate activităților recreative – spectacole de teatru, concerte, concursuri de talente, la care vor putea participa copii și tineri de toate vârstele. Iubitorii de lectură își vor putea găsi și ei refugiul în Grădină. Așa cum s-a întâmplat și în edițiile anterioare, o bibliotecă amenajată în aer liber le va sta acestora la dispoziție, cititorii de toate vârstele putând să împrumute cărți.

Pentru detalii și înscrieri în cadrul Programului „Grădina Valorilor Românești”, vă invităm să accesați pagina dedicată evenimentului: https://goo.gl/sMBrvv

Programul „Grădina Valorilor Românești” este o inițiativă a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României care se desfasoara în perioada iulie-septembrie 2017, în Parcul Lumea Copiilor, intrarea Pridvor.

Vă așteptăm!

O tânără, absolventă a şcolii de Agenţi de Poliţiei, cerută de soţie la finalul ceremoniei de depunere a jurământului. U... STARoganţă pentru Mihai Morar: "Să murdărească maşina unui invitat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x