Antena Căutare

„Guvernele lumii ascund DOVADA, dar adevărul este ACESTA, am văzut cu ochii mei când s-a întâmplat!” Un astronaut face declarații ȘOCANTE!

Un veteran de la NASA a făcut recent o declarație cu adevărat surprinzătoare. Toți au rămas uimiți când au aflat ce a povestit bărbatul.

Un veteran de la NASA a făcut recent o declarație cu adevărat surprinzătoare. Toți au rămas uimiți când au aflat ce a povestit bărbatul.

Clark C. McClelland susține că a lucrat timp de 35 de ani pentru NASA, contribuind inclusiv la misiunile Apollo. Bărbatul spune că în timp ce monitoriza o misiune în spațiu a văzut cum un extraterestru comunica îndeaproape cu nilte astronauți.

Totuși, susține că NASA ascunde orice probă ce ar putea demonstra existența acestora. Mai mult decât atât, acesta spune că a văzut și o navă extraterestră ce s-a oprit în preajma unei spații spațiale.

DE NECREZUT! Înviorare cu apă înghețată si plimbări în costum de baie, la 0 grade: Tu ți-ai da copilul la o astfel de gr... Îţi ROZI UNGHIILE sau îţi RĂSUCEŞTI PĂRUL pe deget? Află ce înseamnă aceste lucruri APARENT BANALE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x