Antena Căutare

Guvernele LUMII au ascuns asta tuturor! Momentul a fost așteptat de MILIOANE de oameni! „Ceea ce ați văzut e REAL, din păcate trebuie să recunoaștem că este adevărat!”

Recent, un fenomen bizar a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a fost postat pe internet și a stârnit numeroase reacții.

Recent, un fenomen bizar a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a fost postat pe internet și a stârnit numeroase reacții.

Incidentul s-a produs în Chile, acolo unde la un moment dat, pe cer a apărut un obiect zburător neidentificat. Oficialii care au privit filmarea spun că nu au deocamdată o explicație logică pentru straniul OZN ce seamănă izbitor de mult cu o navă extraterestră.

Totuși, aceștia au spus că discul argintiu are un diametru de zece metri și a făcut mișcări ce nu sunt specifice unei nave construite de om.

Ce ascunde POZIȚIA DE SOMN despre personalitatea ta! Află lucruri care te vor DESCRIE perfect... „Mami, ce e ăla din apă? Se mișcă în spatele casei!” Toți au fost în stare de ȘOC când au văzut ce FIINȚE dau târcoale l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x