Antena Căutare

Ha ha haaa! Cum sună problemele de matematică adaptate zilelor noastre

Mulți tineri reclamă faptul că sistemul de învățământ este depășit și nu pune accent pe situația contemporană și te învață lucruri de care nu mai ai nevoie. Noi am făcut un exercițiu de imaginație și am realizat câteva probleme de matematică adaptate secolului în care ne aflăm.

Mulți tineri reclamă faptul că sistemul de învățământ este depășit și nu pune accent pe situația contemporană și te învață lucruri de care nu mai ai nevoie. Noi am făcut un exercițiu de imaginație și am realizat câteva probleme de matematică adaptate secolului în care ne aflăm, scrie zutv.ro

Iată cum sună ele. Tu știi să le rezolvi?

Problema 1

Giany stă pe facebook 3 ore de pe mobil și 4 ore de pe tabletă în fiecare zi. În timpul săptămânii, Giany dă în medie 10 like-uri de pe mobil și 6 share-uri de pe tabletă. Să se calculeze câte like-uri și share-uri a dat la final de săptămâna.

Problema 2


Șase cocalari împart o pungă de semințe de dovleac. Fiecare cocalar sparge în medie cam 30 de semințe pe minut. Punga de semințe se termină în 2 ore și jumătate. Să se calculeze câte semințe erau în pungă.

Mai multe, AICI!

Pare un îngeraş, însă ascunde un secret cutremurător! N-o să ghiceşti niciodată ce obsesie ciudată are... „Românii să se pregătească pentru ce urmează”! AVERTISMENTUL părintelui Dionisie Ignat este CUTREMURĂTOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x