Antena Căutare

HOROSCOP: Norocul pe plan financiar nu va fi de partea Balanţelor astăzi.

Berbecii se vor afla în zodia iubirii astăzi. Sunt într-o dispoziţie romantică şi vor face planuri de viitor alături de persoana iubită.

Berbecii se vor afla în zodia iubirii astăzi. Sunt într-o dispoziţie romantică şi vor face planuri de viitor alături de persoana iubită.

În schimb, taurii nu vor avea timp să se gândească la sentimente! Au de luat decizii importante pe plan profesional.

Gemenii au muncit din greu în ultima perioadă şi se aşteaptă la o mărire de salariu. Ei bine. mai au de muncă până să-i convingă pe şefi.

Racii vor avea ceva probleme cu persoana iubită. De vină vor fi orele de muncă petrecute peste program! Când ajung acasă ar fi bine să aibă un buchet de flori sau nişte bilete la cinema.

Leii vor încerca să termine rapid toate treburile pentru a putea petrece mai mult timp alături de cei dragi. Iar asta s-ar putea să-i înfurie pe şefii lor.

Pe nativii Fecioară îi va lovi dorul de ducă! Dar unde să pleci când banii sunt asa de puţini?! Vor avea timp să găsească raspunsul la această întrebare până la sfârşitul săptămânii.

Balanţele se simt cam obosite astăzi, dar fiindcă bate vântul prin buzunare.nu se vor putea odihni. Vor încerca tot ce le stă în puteri să producă bani.

Scorprionii vor fi responsabili cu bunadispoziţie. Se vor distra, vor glumi, dar vor şi munci.

Săgetătorii au şansa să înveţe ceva nou care i-ar putea ajuta în relaţia cu persoana iubită. Important e sa plece urechea la sfaturile apropiaţilor.

Organizare! De acest lucru ar trebui să ţină cont astăzi Capricornii în activităţile demarate. Asta doar dacă vor să se bucure de reuşite.

Vărsători vor fi cu mintea în oricare altă parte, numai la muncă, nu! Din păcate, criticile nu îi vor ocoli.

Nativii Peşti vor avea multe lucruri de rezolvat atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. În schimb, succesul este garantat pe ambele părţi.

Bani mulţi, dar şi probleme de sănătate! Ce rezervă astrele zodiilor la final de vară... Glasul durerii de altădată se va transforma în chiote de petrecere! Un lagăr de concentrare va fi trasformat într-un res...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x