Antena Căutare

HOROSCOPUL DRAGOSTEI. Cupidon e pe poziții! O zodie e pe cale să-și găsească jumătatea

În ultima lună din an, astrele par să se fi aliniat în zona familiei, în special pentru unii nativi. Cupidon îi bate la ușa inimii celor născuți sub zodia Taurului.

În ultima lună din an, astrele par să se fi aliniat în zona familiei, în special pentru unii nativi. Cupidon îi bate la ușa inimii celor născuți sub zodia Taurului.

Berbec: Zona cea mai sensibila, in prima parte a lunii decembrie, este cea a relatiilor si parteneriatelor, unde au loc opozitii, conflicte, lupte pentru putere si dreptate. In cazul unor Berbeci, pot avea lor rupturi subite in relatii.

Taur: Multa energie in zona relatiilor, acolo unde Taurii trebuie sa aiba grija la presiunea prea mare pe care o pun pe ceilalti pentru a obtine atentie, confirmari, dovezi de iubire si de atasament. Totusi, e o luna cu multa pasiune, iar unii Tauri au parte de experiente intense si frumoase, curajoase.

Gemeni: Viata Gemenilor este extrem de dinamica si, pe alocuri, plina de neprevazut, in decembrie. Dragoste si relatii: aici e multa zbatere, apar neintelegeri, ies la iveala anumite frustrari si nereguli, dar vestea buna este ca au o perioada buna pentru a le lamuri, revizui, corecta. Si anumite parteneriate se cer schimbate, sau regulile de functionare a acestora.

Rac: O luna pasionala, intensa, Racii sunt energizati de Marte si Jupiter in zona iubirii si creativitatii, astfel ca in multi Raci se trezeste un devotament fara margini si multa determinare in ceea ce vor sa creeze pentru placerea lor. Pentru unii Raci, decembrie trezeste sentimente profunde si inedite de iubire, pasiune. Descopera ceva ce le place sa creeze.

Leu: O luna cu multa forfota in zona relatiei amoroase si a proiectelor. Apar informatii contradictorii, e multa confuzie, dar si mult chef de aventura. Poate fi plina de experiente amoroase indraznete, pentru unii Lei, aceasta luna. Unii nativi simt nevoia sa-si revigoreze relatia existenta sau sa gaseasca pe cineva cu care sa simta ca traiesc cu adevarat.

Fecioară: Atentia Fecioarelor pare sa fie indreptata mai mult catre camin, liniste, armonie. E un moment de reconstructie a increderii in plan personal si a reinstaurarii sentimentului de siguranta. Unele Fecioare investesc in imbunatatiri in camin sau repara diverse prin casa.

Balanță: O luna in care comunicarea poate fi precara, in sensul ca nu reusesc sa exprime clar ceea ce vor, nu se fac bine intelesi sau le sunt rastalmacite vorbele. Asadar, sa fie rabdatori si sa ia in calcul aceasta predispozitie.

Scorpion: Scorpionii se simt vulnerabilizati pana pe 9 decembrie, au sentimentul unor jocuri de culise, invidii si rivalitati. Nu pot controla lucrurile si asta ii face sa fie nervosi, nelinistiti, frustrati. Se pot trezi in situatia de a fi fortati sa accepte ceva ce nu pot controla, o schimbare facuta sau decisa deja demult, sau de catre altcineva.

Săgetător: Cum Mercur retrogradeaza in Sagetator si cum multe planete se aduna aici, e posibil ca in luna decembrie sa nu prea aiba stare si nici liniste. Sunt multe detalii de analizat, comparat si folosit, multe decizii de revizuit si/sau de luat, multe relatii de evaluat.

Capricorn: Sunt posibile schimbari neasteptate, decizii radicale si renuntari subite, in plan profesional, in prima parte a lunii. Oricum, acest segment de viata este intors pe toate fetele si e posibil abia la finalul lunii sa inteleaga ce au de facut.

Vărsător: Au loc reevaluari in ce priveste anturajul, prietenii, proiectele. Sa aiba grija la zvonurile numeroase care circula si sa nu ia de bun totul. Apar detalii neluate in calcul pana acum, apar informatii despre oamenii din jur, unele ii dezmagaesc, altele ii ajuta. Au multa deschidere catre ceilalti si catre a imbunatati viata sociala.

Pești: Pestii se ocupa sau sunt cu gandul la viitorul lor. Sunt foarte hotarati sa invete ceva, sa intreprinda niste actiuni care sa le asigure un loc bun intr-un context social si professional. Au trecere in fata unor persoane cu influenta, deschid niste usi importante, sunt extrem de determinati, ceea ce li se intampla rar.

Sursa: astrocafe.ro

Omenirea, în alertă: Este una dintre cele mai mari ameninţări pentru Terra. O furtună solară va lovi Pământul!... Un tânăr celebru din China a murit după ce a căzut de la etajul 62 în timp ce se fotografia. Strângea bani pentru a-și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x