Antena Căutare

Horoscopul dragostei pentru anul 2016! Află ce-ți rezervă astrele, în funcție de zodia ta

Anul 2016 vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie în parte. Pentru anumite semne zodiacale va fi un an destul de greu, iar pentru altele poate fi unul foarte productiv.

Anul 2016 vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie în parte. Pentru anumite semne zodiacale va fi un an destul de greu, iar pentru altele poate fi unul foarte productiv.

Este un în care se termină lucrurile începute în anii anteriori, iar pe plan afectiv, astrele spun că trebuie să fim mai atenţi la ce persoana de lângă noi, din toate punctele de vedere.
Iată care sunt previziunile generale pentru fiecare zodie în parte, în materie de iubire şi relaţii, potrivit site-ului eastrolog.ro.
BERBEC

După un 2015 intens şi, probabil, foarte solicitant pentru Berbeci, anul 2016 debutează într-o notă oarecum neutră. Ianuarie, februarie şi prima decadă din martie par să pună relaţiile Berbecului în legătură cu dezvoltarea personală, cariera şi vizibilitatea publică.

Deşi nu excelează în căldură şi intimitate, viaţa în doi a Berbecilor stimulează extinderea orizontului mental şi consolidarea poziţiei în societate. Este un leit-motiv care revine în atenţie începând din toamna 2016 şi mai ales în ultimele două luni şi jumătate ale anului.

Ultimul trimestru ar mai putea fi marcat de o creştere a aşteptărilor pe care le ai cu privire la persoana de alături, eventual de o realizare importantă sau de o avansare a acesteia.

Romantismul se face simţit din plin în aprilie 2016, când trecerea lui Venus prin Berbec aduce cu sine senzualitate, sete de dragoste, o mai mare putere de seducţie, noroc şi armonie în cuplu.

TAUR

Jupiter, Marele Benefic, se află în casa iubirii Taurului încă din august 2015 şi va rămâne acolo până în septembrie 2016.
De obicei, când Jupiter tranzitează casa dragostei, oamenii devin mai romantici şi mai senzuali, mai predispuşi la a se îndrăgosti. Instinctul sexual se amplifică, deschiderea către aventură este mai mare, iar trăirile erotice sunt mai răvăşitoare. Şi parcă şi lucrurile se aranjează astfel încât ocaziile de a intra într-o relaţie să fie mai frecvente, mai îmbietoare.

Aşadar, în 2016 este foarte posibil ca Taurii să treacă printr-o experienţă amoroasă deosebită. Fiindcă Jupiter este în trigon cu Pluto din casa a noua a Taurului, cel mai probabil este vorba despre o experienţă intensă, cu impact asupra modului tău de a gândi, care îţi oferă o nouă perspectivă asupra lumii şi îţi poate schimba sistemul de referinţă. Nu este exclus ca persoana care-ţi fură inima să fie de departe sau dintr-un mediu cultural/ spiritual diferit de al tău.

În pofida emoţiilor puternice pe care le generează şi a influenţei transformatoare pe care o exercită asupra ta, această etapă amoroasă nu este neapărat nici de durată, nici fericită. Asta din cauză că Jupiter formează și un careu cu Saturn, ceea ce înseamnă că există obstacole greu de înfruntat, şi o opoziţie cu Neptun, semn că situaţia poate fi complicată, înşelătoare sau că obiectul afecţiunii ar putea fi idealizat. Există un risc de frustrare sau de deziluzie ulterioară.

În concluzie, 2016 este pentru Tauri un an relaţional foarte dinamic, intens şi pasional, dar care comportă un factor de risc destul de mare.Ai grijă cu cine te însoţeşti şi evită situaţiile neclare, dubioase, cu potenţial conflictual sau chiar violent!

GEMENI

În plan sentimental, 2016 nu este chiar cel mai exuberant an pentru Gemeni.
Cu Saturn în casa relaţiilor Gemenilor, dragostea sau căsnicia riscă să fie puse la încercare. Cuplul ar putea întâmpina dificultăţi obiective (legate de carieră, locuinţă, proprietăţi sau părinţi), partenerul/partenera ar putea părea mai rece, mai lipsit(ă) de înţelegere sau s-ar putea confrunta cu probleme profesionale ori de sănătate.

Dacă te afli într-o relaţie sufocantă sau în care nu se respectă angajamentele, aceasta s-ar putea destrăma. De fapt, Saturn testează trăinicia legăturii şi vrea să înţelegi mai bine ce aştepţi de la o relaţie, ce doreşti de la celalalt, ce-ar dori celălalt de la tine şi ce i-ai putea oferi. Şi vrea să înveţi să clădeşti punţi între suflete în mod responsabil, cu răbdare şi maturitate. Uneori, Saturn te poate forţa să alegi, iar deciziile, chiar dacă sunt teoretic corecte, pot fi însoţite de frustrări sau regrete.

Cele mai critice momente pentru viața de cuplu a Gemenilor se plasează în martie-mai şi august. În septembrie 2016 lucrurile încep să se schimbe în bine.

Altfel, cu Jupiter în casa dragostei Gemenilor, se întrevede o revigorare a sexualităţii şi o trăire mai intensă a plăcerilor. Eşti mai relaxat(ă) şi mai sigur(ă) pe tine în relaţiile sentimentale, iar dacă eşti singur(ă), o nouă iubire se poate ivi oricând. Iar iubirile apărute în ultimele luni ale anului pornesc sub auspicii favorabile.

Şi încă ceva: fertilitatea creşte, lucru demn de reţinut pentru cazul în care îţi doreşti copii. Dacă ai deja, Jupiter îţi aduce motive de mulţumire sau mândrie părintească.

RAC

Casa relaţiilor Racului este marcată în continuare de Pluto, care-şi exercită influenţa în cea mai mare parte a timpului la nivel subtil.
Ca idee generală, Pluto este un perfecţionist, aflat în căutare de autentic şi absolut. În îndelungatul său tranzit (2008-2023) prin casa cuplului Racului, Pluto creează situaţii menite să te determine să conştientizezi care sunt dorinţele şi nevoile tale reale în raport cu celălalt, să „curăţe” terenul de ceea ce este greşit, fals sau inutil, să ridice calitatea relaţiei, să o ducă mai aproape de ceea ce ar trebui să fie cu adevărat. Dacă nu reuşeşte, Pluto poate distruge ceea ce există, spre a clădi în loc altceva, mai bun. Fie că-ţi dai sau nu seama, Pluto te face să-ţi concentrezi atenţia către celălalt, să fii mereu de veghe. Dar nu este niciodată confortabil, aproape întotdeauna creează un soi de presiune.

Pe de altă parte, Saturn, stăpânul casei relaţiilor Racului, se află în 2016 şi 2017 într-o poziţie de slăbiciune, în casa a şasea a Racului. Asta înseamnă că nu prea poţi îndrepta lucrurile în direcţia pe care o doreşti ci, mai degrabă, trebuie să te adaptezi situaţiei.

Tranzitul lui Saturn în casa a șasea impune adesea celor doi parteneri să ducă împreună o povară: muncă multă sau alte responsabilităţi pe care trebuie să le împărtăşească. În anumite cazuri, poate aduce o relaţie cu cineva inferior social sau ierarhic; în alte situații, poate aduce o perioadă mai dificilă pentru partener (boală sau alte constrângeri).

Cele mai romantice luni pentru Raci sunt iunie, iulie şi noiembrie. Tensiunile tind să se concentreze mai ales în primăvară, în august şi octombrie. Noiembrie şi decembrie (poate chiar şi octombrie) sunt luni prospere pentru casa şi familia Racilor.

LEU

Cu Saturn în casa dragostei şi a sexualităţii Leului, elanul amoros se mai domoleşte, iar pornirile instinctuale nu mai nu mai sunt chiar atât nebuneşti ca altădată. Nu mai ai manifestări excesiv de pasionale şi parcă nici aceeaşi poftă de aventuri.
Nu este nimic grav, ci doar o perioadă în care la nivel sentimental problemele se pun mai matur, pe bază de încredere şi responsabilitate. Relațiile care nu fac faţă acestor cerinţe, nu au sorţi de durată sau îţi pot cauza neplăceri destul de mari.

Pe de altă parte, un comportament relaţional iresponsabil, cuplajele făcute la întâmplare, legăturile imorale sau cu persoane de calitate îndoielnică şi altele asemenea te pot costa mult, atât în plan sufletesc, cât şi în plan familial sau chiar financiar.

Atenţie mai ales în martie-mai și august-septembrie 2016: sunt perioade foarte provocatoare pentru Lei, dar cu un grad ridicat de risc.

Este posibil să cunoşti pe cineva cu care împărtăşeşti acelaşi interese intelectuale, culturale sau spirituale, este posibil ca relaţia să-și lărgească orizontul, să călătoreşti împreună cu omul drag, să ai o experienţă amoroasă cu cineva care provine din alt mediu cultural sau de pe alte meridiane geografice.

Perioadele cele mai bogate în ocazii sentimentale sunt ianuarie, a doua jumătate a lui februarie, prima decadă din martie, iulie, a doua jumătate a lui octombrie, prima jumătate a lui noiembrie şi prima jumătate a lui decembrie.

În 2016, subiectul maternităţii/paternităţii devine prioritar în preocupările Leilor. Dacă n-ai urmaşi şi eşti la vârsta la care ar fi firesc să ai, începi să analizezi mai atent problema. Dacă ai deja copii, îţi cresc obligaţiile ca părinte, atât moral cât şi financiar.

Citește mai departe!

După ele, potopul! Top 3 zodii care provoacă dezastre în urma lor... 1993, anul în care istoria României se schimba radical. Academia Română vota revenirea la scrierea cu litera "Â&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x