Antena Căutare

Horoscopul lunii august! Surprize plăcute şi bani din belşug în luna lui Gustar

Horoscopul lunii august aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna august lui Gustar

Horoscopul lunii august aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna august lui Gustar

Berbec: Luna august vine cu câteva obstacole pentru nativul din această zodie. Din fericire, dacă nu se bazează numai pe ajutorul astrelor și își face norocul cu mâna lui, Berbecul nu va fi afectat de perioada nefavorabilă din punct de vedere astrologic. Nu te lăsa descurajat dacă lucrurile nu îți ies așa cum îți dorești din prima pentru că lucrurile cu adevărat importante se lasă, uneori, așteptate.

Taur: Nativul din această zodie va avea de depășit câteva obstacole în luna august a anului 2016. Asta nu înseamnă că lucrurile vor merge prost pentru acesta, ba chiar vor merge destul de bine chiar dacă te lovești de câteva piedici. Cert e că dacă ești determinate vei reuși tot ce îți propui și vei încheia vara perfect. Nu uita că e bine să nu te comporți cu alții așa cum ție nu îți place să fii tratată. Păstrează-ți generozitatea chiar și atunci când pare imposibil.

Gemeni: Luna august este una favorabilă pentru nativii din această zodie. Gemenii vor trece prin momente cu un impact major în viața lor, dar vor face față cu brio oricărei situații. Cel mai important este ca gemenii să își păstreze echilibrul interior în această perioadă dificilă pentru că nu au timp de depresii și atacuri de panică. Dacă simți că te afli pe marginea prăpastiei din acest punct de vedere, nu ar strica să apelezi la ajutorul unui terapeut bun, care să te ajute să revii pe linia de plutire.

Rac: Luna august este, pentru Raci, luna în care se îndreaptă cu pași repezi către succes. Munca depusă de aceștia va da în curând roade, dar asta nu înseamnă că trebuie să se culce pe o ureche așteptând cununa de lauri. Muncește din greu, fă-te remarcată și succesul va fi unul de durată.

Leu: Luna august va fi una agitată pentru nativii din zodia Leu. Aceștia nu vor avea timp de pierdut și vor fi mereu puși pe fugă. Talentul său de lider înnăscut îl va ajuta pe acest nativ să rezolve orice situație dificilă se va ivi atât la locul de muncă, dar și acasă. Luna august va fi cea în care Leul va dovedi că este regele junglei, asta în cazul în care mai are cineva dubii.

Fecioară: Luna august va fi, pentru Fecioare, o lună a contradicțiilor. Acestea vor simți că trebuie să procedeze într-un fel și vor face exact opusul, pentru a nu deranja pe nimeni. Făcând pe plan tuturor, Fecioarele vor dezvolta fel și fel de frustrări. Indicat ar fi un moment de sinceritate, care să rezolve, într-un fel sau altul, situația.

Balanţă: Pentru nativii din zodia Balanţei, luna august va fi o perioadă armonioasă şi calmă. Finalul verii va fi unul strălucit pentru Balanţe în ceea ce priveşte latura emoţională şi chestiunile personale. Nu vor avea parte de limitări şi vor putea alege absolut orice cale îşi doresc în această peroadă.

Scorpion: Ritmul existenţei nativilor din Scorpion va fi unul alert, iar atmosfera una strălucită, însă dinamica acestei perioade va fi ceva mai lentă decât până acum. Scorpionii vor avea parte e evenimente variate, spectaculoase şi imprevizibile, însă nu excepţionale, aşa cum s-au obişnuit.

Săgetător: Va fi o etapă de viaţă plină de provocări pentru nativii din zodia Săgetătorului. Va avea parte de succes pe plan profesional şi financiar, însă unele dintre aspectele vieţii lui, cum ar fi cel emoţional, vor lăsa mult de dorit. Va trebui să porţi, până la urmă, o conversaţie cu cei din partea cărora ai simţit unele tensiuni. Poate fi vorba de partenerul de cuplu, vreo rudă, un prieten sau chiar unul dintre colegi. Nu face greşeala de a crede că ai rezolvat problema înainte să te asiguri că sentimentele tale cu privire la situaţia respectivă sunt conforme cu realitatea.

Capricorn: Pentru cei din Capricorn se anunţă o perioadă plină de pace şi armonie. Nu vor apărea proiecte ambiţioase, dar vor avea loc evenimente semnificative, cu un impact major asupra vieţii nativilor. Este recomandat să nu iei decizii pripite, mai ales în ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale. Atenţie la intrigi şi jocuri de culise, pentru că îţi pot exploda în faţă!

Vărsător: Luna august poate părea plictisitoare pentru nativii din zodia Vărsătorului, o perioadă lipsită de evenimente spectaculoase. În acelaşi timp, va fi totuşi o perioadă pozitivă. Va trebui, însă, ca nativii să muncească din greu pentru a nu intra într-o stare de inerţie. Starea emoţională tinde să îşi piardă din pozitivism, motiv pentru care ar trebui ca Vărsătorii să ţină cu dinţii de propria dispoziţie în această perioadă.

Peşti: Va fi o perioadă ambiguă pentru nativii din zodia Peştilor, dar în mare parte vor avea parte de evenimente pozitive. Ultima lună a verii va veni cu mult calm şi succes constant pentru aceşti nativi.

Video! A pus câteva cuburi de gheaţă în uscătorul de rufe, iar rezultatul a fost neaşteptat. O să îţi pară rău că nu ai ... Un tânăr de 17 ani a șocat internauții cu interpretarea piesei "The Power of Love", în varianta Celine Dion. A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x