Antena Căutare

Horoscopul zilei 18/03/2017. Leii au noroc pe plan sentimental. Îşi vor consolida relaţia de cuplu sau pot începe una nouă

Berbecii ar putea primi un ajutor financiar. În ultima perioadă au rămas fără bani, iar un apropiat îi va scoate din acest impas.

Berbecii ar putea primi un ajutor financiar. În ultima perioadă au rămas fără bani, iar un apropiat îi va scoate din acest impas.

Nici nu a venit bine primăvara că Taurilor numai la vacanţă le este gândul. Vor să facă o escapadă la munte, la mare sau chiar în afara ţării. Aşa că îşi vor face planuri pentru următorul concediu.

Nici Gemenii nu vor să stea acasă sub nicio formă. Vor să se distreze în această seară, fie ca vor iesi în oraş cu prietenii sau vor organiza ei o petrecere.

Racii îşi vor explora creativitatea. Vor încerca noi activităţi şi s-ar putea chiar să-şi descopere un nou talent.

Leii au noroc pe plan sentimental. Îşi vor consolida relaţia de cuplu sau pot începe una nouă.

Fecioarele doresc să demareze o afacere, iar astrele sunt de partea lor. Vor da curs ideilor şi îşi vor face planuri.

Balanţele şi-au neglijat sănătatea în ultima perioadă. Suprasolicitarea şi stresul şi-au pus amprenta asupra organismului lor. Odihna este recomandată!

Scorpionii vor avea o zi plină. Vor ajuta o rudă sau un prieten şi vor fi pe drumuri toată ziua.

Săgetatorii trebuie să-şi păstreze calmul. Sunt temperamentali şi oricând poate izbucni o cearta cu cei din jur. Este recomandat să fie mai toleranți.

Răbdarea Capricornilor le va fi pusă la încercare. O problema va apărea când se aşteaptă mai puţin, iar Planurile lor vor fi date peste cap.

Vărsătorii sunt inspiraţi. Au idei şi soluţii pentru orice şi îi vor ajuta şi pe cei din jur. Lucru pentru care vor fi apreciaţi.

Peştii vor avea parte de o zi liniştită. Însă, în a doua parte a zilei aceştia ar putea primi o invitaţie de la un prieten să iasă în oraş.

Bunicuța din București care a cucerit internetul! La aproape 80 de ani îşi câştigă existenţa din ceea ce croşetează... VIRAL! Poliţistul Marian Godină a postat pe net un bon fiscal de la cantina MAI: Nimărui nu i-a venit să creadă cât a pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x