Antena Căutare

Horoscopul Zilei, 27 ianuarie 2018. Vărsătorii atrag foarte mulți oameni în jurul lor! Pentru o ZODIE, se anunță o zi plină de dragoste

Iată horoscopul zilei:

Iată horoscopul zilei, cel al zilei de SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE:

Vărsătorii sunt extremi de calmi şi toleranţi, astăzi. Această stare atrage în jurul lor o grămadă de oameni, iar cu unii dintre ei vor lega prietenii strânse.

Peştilor le merge foarte bine în plan emoţional. Asta le conferă echilibrul interior de care au nevoie pentru a fi mai îndrăzneţi.

Berbecii NU-şi dorec nimic altceva de la ziua de azi, decât să se odihnească. Însă planul s-ar putea să fie dat peste cap tocmai de persoana iubită.

Taurii fac totul pentru a-şi mulţumi partenerul de viaţă, renunţă la propriul program pentru a-şi dedica ziua partenerului. Aşadar se anunţă o zi plină de dragoste.

O fi weekend însă pentru Gemeni asta NU prea contează. Au de terminat proiecte importante, aşa că…vor munci.

Racii sunt bucuroşi că au reuşit să rezolve toate obligaţiile familiale din săptămâna care s-a încheiat, iar astăzi îşi vor aloca timp doar pentru distracţie şi pentru ieşiri cu prietenii.

Şi Leii sunt cu gândul la distracţie astăzi. Aşa că va fi greu pentru cei din jur să-i determnine să se mobilizeze şi să se implice şi în lucruri serioase.

Fecioarelor le merge foarte bine la capitolul bani. Însă, NU ar fi cazul să-i irosească pe nimicuri, mai bine ar face ceva economii.

Balanţele vor pleca într-o călătorie. Deşi NU se vor relaxa aşa cum şi-ar fi dorit, totuşi se vor întoarce mai odihnite.

Scorpionii vor fi ocupaţi în prima parte a zilei cu rezolvarea unor probleme administrative. Restul zilei şi-l petrec în sânul familiei sau alături de prieteni.

În schimb Săgetătorii profită de weekend şi îşi dedica tot timpul odihnei, aşadar NU aveţi nicio şansă să-i scoateţi astăzi din casă.

Iar Capricornii vor lega prietenii cu persoane care îi vor ajuta mult în carieră. Indicat să fie sociabili şi cât se poate de amabili.

Calendarul cu ceapă. Obiceiul din bătrâni prin care afli cum va fi vremea... Top trei cele mai FRUMOASE ȘI INTELIGENTE zodii feminine. Lângă ele, chiar te poți simți rege, căci ele sunt REGINELE Z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x