Antena Căutare

Horoscopul zilei de 11 februarie! Veşti bune, călătorii şi bani neaşteptaţi. Ce zodii au noroc astăzi?!

Berbecii au parte doar de armonie în familie. Iar astrele sunt de partea lor. Astăzi ei ar putea primi o veste conform căreia aceşti nativi sau rudele lor şi-ar putea mări familia.


Berbecii au parte doar de armonie în familie. Iar astrele sunt de partea lor. Astăzi ei ar putea primi o veste conform căreia aceşti nativi sau rudele lor şi-ar putea mări familia.

Taurii au succes pe plan profesional. Cu multă muncă şi sârguinţă au toate şansele să ajungă acolo unde şi-au propus.

La fel şi Gemenii. Luna plină le aduce o zi de sâmbătă mai aglomerată de cât se aşteptau. Vor fi nevoiţi să răspundă unor e-mailuri şi să îndeplinească sarcini de la serviciu.

Eforturile Racilor ar putea fi răsplătite astăzi. Au muncit din greu în ultima perioadă, iar veniturile acestora vor creşte considerabil.

Nativii Leu sunt competitivi. Lucru care NU a trecut neobservat la locul de muncă, acolo unde aceştia vor fi apreciaţi.

Atenţia NU este punctul forte al Fecioarelor. Sunt foarte uşor de distras, însă indicat este să se concentreze pentru a evita eventualele inconveniente.

Balanţele sunt sociabile. Vor întâlni noi persoane cu care împărtăşesc aceleaşi viziuni şi idealuri sau vor relua legătura cu un prieten mai vechi.

Scorpionii se simt tensionaţi. Au avut o săptămână agitată, iar acum doresc să se relaxeze.

Săgetătorii vor pleca într-o scurtă călătorie. Nu este exclus ca în acest sfârşit de săptămână să meargă la munte sau chiar să plece din ţară.

Capricornii doresc să aducă ceva nou în relaţia de cuplu. Pentru ei a intervenit monotonia şi doresc să facă anumite schimbări.

Vărsătorii sunt petrecăreţi. Nu este exclus ca astăzi să iasă în oras sau să primească o vizită neaşteptată din partea prietenilor.

Peştii nu stau foarte bine la capitolul sănătate. Indicat ar fi să stea departe de stres şi de mâncarea nesănătoasă.

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Motocicleta unui bărbat pare să fie furată de... o fantomă (VIDEO)... HOROSCOPUL CHINEZESC pentru luna februarie! Ce nativi vor avea probleme de sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x