Antena Căutare

Pregătește-te pentru o zi perfectă: Ai putea primi o declarație de dragoste de la un Vărsător! Află ce-ți rezervă astrele joi, 30 iulie, pentru zodia ta

Se anunta o zi extrem de solicitantă pentru berbeci. Mult de lucru, cunostinte noi si nicio clipa de relaxare.

Se anunta o zi extrem de solicitantă pentru berbeci. Mult de lucru, cunostinte noi si nicio clipa de relaxare.

Vesti emotionante pentru tauri, astazi. E posibil sa-i distraga de la simtul lor practic, de aceea trebuie sa fie atenti la locul de muncă.

Unde-s doi puterea creste. Gemenii se simt motivati si, prin urmare, fac tot posibilul sa-si ajute colegii de serviciu sau prietenii.

Racii sunt răsfătatii zodiacului, astazi. Se anunta o zi benefica in ceea ce priveste proiectele de viitor si raportul cu partenerul de viata.

Leii dau dovada de vigoare si rezistenta fizica. Sunt încrezători in fortele proprii si pot primi promovarea la care tot sperau.

Si fecioarele sunt pe cale sa-si recapete bunadispozitie. Au fost mult prea solicitate in ultimul timp, dar gândul la vacanta le da energie.

Prudenta pentru balante. Ar fi bine sa evite situatiile nesigure si discutiile in contradictoriu la locul de munca.

Scorpionii, in schimb, sunt intr-o forma de zile mari. Vorbesc putin, dar la momentul potrivit si sunt remarcati de sefi.

Sagetatorii au impresia ca sunt urmariti de ghinioane. Nu trebuie sa ezite sa ceara ajutorul apropiatilor, daca sunt in impas.

Capricornii reusesc sa se organizeze foarte bine. Datorita acestui lucru, pot petrece o seara romantica alaturi de partenerul de viata.

Varsatorii sunt oameni de nadejde astazi. Emana energii pozitive, ba mai mult, isi calcă pe orgoliu si fac declaratii de dragoste.

Pestii au ceva probleme de sanatate. Desi nu este nimic grav, nu trebuie neglijata daca vor sa se bucure din plin de vacanta ce-i asteaptă.

Detalii, pentru fiecare zodie în parte, în materialul video de AICI!

Pur și simplu îți taie răsuflarea! Un surfer a făcut senzație pe un val de aproape șapte metri! Imaginile, fără cuvinte... Premieră mondială în medicină: Cum arată primul copil de lume căruia i-au fost transplantate ambele mâini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x