Antena Căutare

Horoscopul zilei! Fecioarele sunt foarte nehotărâte ca niciodată!

Berbecii vor avea de trecut peste câteva moment dificile astăzi la locul de munca. Colegii lor de serviciu sunt însă pregătiţi să sară în ajutor.

Berbecii vor avea de trecut peste câteva moment dificile astăzi la locul de munca. Colegii lor de serviciu sunt însă pregătiţi să sară în ajutor.

Taurii sunt deja cu gandul la weekend şi asta îi face să lucreze cu foarte mult spor. Trebuie doar să nu se implice în discuţii aprinse.

Gemenii în schimb NU sunt foarte rapizi astăzi. Au avut o săptămână cam agitată, iar oboseala începe deja să-şi spună cuvântul.

Racii sunt arţăgoşi şi NU reuşesc să se înţeleagă nici măcar cu membrii familiei. Ar trebui măcar să fie atenţi la ce cuvinte folosesc.

Leii în schimb trebuie să fie foarte atenţi la oamenii din jurul lor. În ultima vreme îşi fac foarte mulţi prieteni dar NU toţi sunt interesaţi de bunăstarea lor.

Fecioarele sunt foarte nehotărâte şi asta îi afectează şi pe colegii de serviciu.

Şi Banţele îi cam încurcă pe cei din jur. Au chef de distracţie, iar de făcut…nu prea fac nimic.

Scorpionii îşi vor dedica întreaga zi rezolvării problemelor administrative şi vor termina totul mult mai repede decât ar fi sperat.

Săgetătorii au o zi încărcată din punct de vedere profesional. Au multe întâlniri, în general cu oameni importanţi şi trebuie să fie concentraţi 100 la 100.

Capricornii ştiu să îşi gestioneze corect proiectele în care sunt implicaţi, iar acest lucru nu va rămâne nerăsplătit.

Nativii din Vărsător sunt extremi de nerăbdători în ultima vreme. Vor ca munca lor să aibă rezultatele dorite peste noapte, dar asta NU prea e posibil.

Iar Pestii sunt hotărâţi să NU lase pe mâine ce pot face azi. Determinarea lor le va aduce şi un câştig semnificativ.

Horoscopul zilei de 24 august! Gemeni îşi fac planuri legate de o călătorie... Exasperat că iubita doar se laudă cu abdomenul plin de pachețele, bărbatul a găsit cel mai bun mod de-a se descărca! Și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x