Antena Căutare

Și-a ABANDONAT MAŞINA în pădure acum 40 de ani. Cum a regăsit-o este spectaculos!

Povestea aceasta este de-a dreptul spectaculoasă. Un bărbat, originar din Finlanda, și-a lăsat autoturismul, un Ford Anglia din 1967, abandonat într-o pădure. Pekka Nummelin, pe numele său, s-a supărat pentru că motorul se defectase.

Povestea aceasta este de-a dreptul spectaculoasă. Un bărbat, originar din Finlanda, și-a lăsat autoturismul, un Ford Anglia din 1967, abandonat într-o pădure. Pekka Nummelin, pe numele său, s-a supărat pentru că motorul se defectase. A lăsat mașina acolo și tot în acel loc a regăsit-o după 40 de ani, scrie Daily Mail.

Nici prin gând nu i-a trecut că Fordul său va rămâne ani buni acolo. L-a găsit acoperit aproape în întregime de muşchi şi de copaci și a fost îngropat 15 centimetri în pământ.

Imaginile cu maşina au fost ulterior postate pe internet, devenind în scurt timp virale.

Ai avea curaj să înoți aici? Așa arată cea mai adâncă piscină din lume!... Dovada ULUITOARE că dragostea adevărată e INVINCIBILĂ! Cum au fost descoperite două schelete după 700 de ANI te va ŞOCA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x