Antena Căutare

I-a schimbat viața! Nici nu îți imaginezi ce COMOARĂ ascunde acest hambar părăsit!

A dat norocul peste el! Un american din New York a avut parte de surpriza vieții lui după ce a cumpărat o fermă dărâmată.

A dat norocul peste el! Un american din New York a avut parte de surpriza vieții lui după ce a cumpărat o fermă dărâmată.


Voia să aibă un loc al lui, retras, undeva în Europa. A ales Portugalia, unde a și cumpărat o fermă care de peste 15 ani stătea în paragină într-o localitate retrasă. După ce a primit propritatea, bărbatul s-a dus să cerceteze ferma și împrejurimile.


În spatele casei, se afla un hambar uriaș ce stătea să cadă și închis cu un lacăt.A rămas șocat când a văzut ce se afla acolo, știa că într-o secundă viața i se schimbase.


A găsit 180 de maşini de epocă cu o valoare de câteva milioane de dolari, care ar aparține unui colecționar de mașini. Mercedes, Aston Martins, exemplare rare au fost găsite în ceea ce părea să fie ''un gunoi''.

Unii spun că povestea e falsă și că descoperirea din hambar nu e adevărată, adevărul îl știe doar americanul norocos.

Sursa: Mirror

Este ÎNFIORĂTOR! Băiatul "însemnat" de Diavol!... GALERIE FOTO- Imaginile GROAZEI! Cum vor arăta marile orașe după APOCALIPSĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x