Antena Căutare

Imaginația rusească nu are limite! Un șofer a înlocuit roțile mașinii cu patru discuri din lemn. Clipul a devenit viral!

Că românul e poet din naștere, iar rusul amator de tărie și senzații tari, nu mai e un secret pentru nimeni. Și dacă aveți vreun dubiu în acest sens, este de ajuns să urmăriți câteva voxuri realizate în satele românești și să vedeți acest clip, realizat în Moscova.

Că românul e poet din naștere, iar rusul amator de tărie și senzații tari, nu mai e un secret pentru nimeni. Și dacă aveți vreun dubiu în acest sens, este de ajuns să urmăriți câteva voxuri realizate în satele românești și să vedeți acest clip, realizat în Moscova.


<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul și-a accesorizat mașina, un Moskvitch vechi, cu roți din lemn. Rusul a vrut să afle cum e să conduci un automobil desprins parcă din „Familia Flinstone”. "Unii își cumpără iphone,alții haine ultimul răcnet, dar ce-ar fi să ne cheltuim banii și pe chestii mult mai amuzante”, de la această ipoteză a pornit teribilistul.

Și cum un Moskvitch vechi costă în jur de 850 de dolari, nu a avut absolut nici un regret să încerce această experiență.

În plus, clipul a devenit viral și nu e de mirare că mulți au fost curioși să vadă cum e să conduci o mașină pe roți de lemn.

„Moscovitul”, mai tare ca Trabantul românesc

Una dintre cele mai vechi mărci auto rusești, care au făcut istorie, este Moskvitch, care înseamnă moscovit (locuitor al Moscovei), potrivit site-ului www.istoricauto.ro.

Uzina care a produs mașinile Moskvitch era o subsidiară a întreprinderii GAZ. Primul model produs a fost modelul 10, care a fost realizat în 1939. După Al Doilea Război Mondial, uzina numită acum MZMA (Moskovsky Zavod Malolitrazhnykh Avtomobiley) a trecut la producția modelului Moskvitch 400, care se baza pe caracteristicile modelului Opel Kadett.

În 1956 era fabricat un model cu motorul de 1,2 litri și 35 de cai putere, având trei viteze. El a fost înlocuit apoi cu modelul 407, care avea un motor de 45 cai putere și cutie de viteze cu patru trepte. Au fost produse și variante cu tracțiune 4×4 și break, numărul acestora fiind de 12.000 de unități, conform istoricauto.ro.

Azi e SOLSTIȚIUL de VARĂ! Cum influențează fenomenul astronomic fiecare zodie în parte!... Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple chiar azi! 21 iunie e o zi magică pentru toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x