Antena Căutare

Imagini cutremurătoare! Povestea a două fetițe OARBE care își văd mama pentru prima dată

Ele sunt Sonia și Anita, două fetițe din India. Pentru ele, viaţa nu a fost niciodată colorată, veselă, frumoasă, pentru că nu au văzut niciodată. S-au născut oarbe.

Ele sunt Sonia și Anita, două fetițe din India. Pentru ele, viaţa nu a fost niciodată colorată, veselă, frumoasă, pentru că nu au văzut niciodată. S-au născut oarbe.

Provin dintr-o familie foarte săracă, iar părinții nu și-au permis să le opereze, chiar dacă e vorba de o intervenţie de doar 300 de dolari. Pentru ei e enorm, mai mult decât pot visa. "Nu pot să strâng atâţia bani chiar dacă muncesc pe brânci zi şi noapte", povesteşte tatăl fetelor.

Doctorii susţin că afecţiunea de care suferă Sonia şi Anita e foarte des întâlnită. „E vorba de o operație de 15 minute. Se face o incizie mică și se înlocuiește cristalinul cu unul artificial”, spun medicii asociației 20/20/20. Au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a opera cât mai mulți copii din India.

Datorită lor, Sonia şi Anita au văzut lumina zilei pentru prima dată. Alte 20 de milioane de suflete inocente aşteaptă să fie ajutate...

Persoanele cu dizabilităţi POT face MIŞCARE! Florin Neby îţi arată cum este posibil acest lucru!... REVOLUȚIONAR! Iată cât de simplu poți să separi gălbenușurile de albușuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x