Antena Căutare

IMAGINI de la NUNTA ANULUI: mireasa: 18 ani, mirele: 55 de primăveri și un cont de câteva miliarde în bancă. ”Cenușăreasa” anului 2016!

Un magnat din  industria petrolieră din Singapore, Valentin Ivanov, s-a căsătorit cu cu modelul de 18 ani, Elizaveta Adamskaya. Evenimentul a stârnit o mare de comentarii și critici în spațiul virtual din cauza diferenței de vârstă.

Un magnat din industria petrolieră din Singapore, Valentin Ivanov, s-a căsătorit cu cu modelul de 18 ani, Elizaveta Adamskaya. Evenimentul a stârnit o mare de comentarii și critici în spațiul virtual din cauza diferenței de vârstă.

Milionarul rus a ținut să ofere o nuntă de neuitat pentru mireasa lui, Elizaveta, mai tânără decât el cu 37 de ani. Cei doi, Valentin și Elizaveta, sunt împreună de trei ani, iar imediat cum modelul a împlinit 18 ani, cei doi și-au oficializat relația.

Nunta celor doi a avut loc într-un castel francez Chateau Saint Jeannet din Nisa, pe Coasta de Azur, unde au fost invitați prietenii cuplului, precum și vedete internaționale.

Cei doi vor să devină părinți.

Îmbrăcate indecent, două tinere încearcă să se angajeze. Au trimis peste 100 de cereri, iar rezultatele sunt șocante... Ți-l mai amintești pe puștiul din "Karate Kid"? Cum arată acum, după 32 de ani de la încheierea filmărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x