MIERCURI, 12 IUNIE 2013

Tuburi de pastile, perfuzii si butelii de oxigen! Cum arata locuinta lui Michael Jackson in ziua in care s-a stins din viata

Imaginile. folosite ca probe in procesul in care medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost acuzat de ucidere din culpa, arata numeroase tuburi de pastile, butelii de oxigen, perfuzii si cutii cu diverse medicamente, in locuinta artistului, in data de 25 iunie 2009, ziua in care acesta s-a stins din viata.

De asemenea, anchetatorii au mai gasit si o reteta medicala cu semnatura medicului Murray in care i-au fost prescris calmante extrem de puternice.

Mama lui Michael, Katherine Jackson, a dat in judecata compania de asigurari AEG Live, sustinand ca nu l-a investigat pe medicul personal al cantaretului si ca a ignorat faptul ca starea de sanatate a acestuia se inrautatise considerabil.

In 2011, Murray a fost condamnat la inchisoare sub acuzatia de ucidere din culpa, dupa ce i-a administrat lui Michael o doza mortala de anestezic.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Daily Mail / LAPD

COMENTARII

INEDIT

Capricornii se lovesc de probleme în cuplu! Horoscopul pentru weekend, cu Camelia Pătrăscanu

acum 10 ore

Suntem bântuiti de un puternic simt a familiei, siguranţei personale şi conservatorismului. Nu ieşim din sfera noastră de confort: material, psihic, emoţional. Nu vrem să fim solicitaţi, deranjaţi, tulburaţi cu nimic. Preferăm activităţile simple, comodităţile şi tabieturile casnice.

INEDIT

Sute de credincioși îl comemorează pe părintele Arsenie Boca! Ce se întâmplă la statuia "Sfântului Ardealului", într-un sat din Vâlcea

acum 10 ore

Sute de credincioși sunt așteptați, sâmbătă, în comuna vâlceană Vaideeni, la pomenirea care va fi oficiată cu ocazia comemorării a 26 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca, eveniment care va avea loc la statuia acestuia, cea mai mare din țară, amplasată la intrarea în biserica-monument cu hramul Sfântul Nicolae.

INEDIT

Ochii albaștri au apărut prima oară în România sau Bulgaria, acum 10.000 de ani! Iar asta nu e tot!

acum 12 ore

O echipă de cercetători a descoperit că ochii albaștri au apărut prima oară acum 10.000 de ani, lângă România.

INEDIT

Au găsit semințe vechi de 2.000 de ani și le-au pus în pământ! Ceea ce a urmat i-a uimit pe oamenii de știință

acum 13 ore

Oamenii de știință din Israel au descoperit niște semințe de curmal, vechi de mai bine de 2.000 e ani.

INEDIT

Noul Nostradamus face o serie de profeții cutremurătoare pentru anul 2016! Se va dezlănțui iadul!

acum 14 ore

Un bărbat considerat a fi noul Nostradamus a făcut o serie de profeții cutremurătoare pentru anul 2016.

INEDIT

Distribuție americană și coloană sonoră excepțională în Disney Beauty and The Beast

acum 15 ore

Muzică de Oscar, Tony pentru costume, și o nemuritoare poveste Disney. În această iarnă, Broadwayul vine la București să demonstreze că iubirea învinge întotdeauna. Actorii Briana Rapa și Mark Beyer (USA) ne vor purta de-a lungul acestei povești romantice, magice, pe muzica semnată de Alan Menken. Distribuția internațională a showului include 30 de actori și 11 muzicieni. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română (4-6 decembrie, Romexpo).

INEDIT

Realizare uriaşă: Oamenii de ştiinţă au creat un nou tip de aur: Este la fel de uşor precum aerul şi valoros precum materialul preţios

acum 15 ore

Tehnologia evoluează văzând cu ochii, iar oamenii de ştiinţă din Elveţia se bucură acum de un nou succes, căci au realizat performanţa de a crea cea mai uşoară formă a aurului.

INEDIT

Video! Poate fi cadoul ideal pe timp de iarnă! Ea taie un CIORAP în două, iar rezultatul final e uimitor

acum 15 ore

Ce minunăţii poţi face cu o şosetă veche Folosind câteva materiale pe care le avem prin casă şi cu puţină îndemânare putem confecţiona cu uşurinţă un om de zăpadă vesel şi plin de farmec.

INEDIT

Are un an și șapte luni și încă n-a scăpat de scutece, dar citește tot ce prinde! (VIDEO)

acum 16 ore

Recent, pe internet a apărut un clip video în care un băiețel de doar un an și șapte luni demonstrează că știe să citească.

INEDIT

Când o femeie își tunde părul înseamnă că urmează să-și schimbe viața! Ea a decis să se tundă prima oară după 25 de ani!

acum 18 ore

Se spune că atunci când o femeie își tunde părul, aceasta este pe cale să își schimbe viața. Iar o asiatică a decis să se tundă pentru prima oară abia după 25 de ani.

INEDIT

Cea mai lungă mustaţă din lume: Nu şi-a mai tuns-o de 40 de ani şi a ajuns să măsoare peste patru metri! Cum arată bărbatul

acum 19 ore

Recordul pentru cea mai lungă mustaţă din lume aparţine, conform Guinness World Records 2012, indianului Ram Singh Chauhan. Mustaţa indianului Ram Singh Chauhan are o lungime de 4,29 metri, aceasta fiind măsurată în cadrul show-ului TV italian "Lo Show dei Record", la 4 martie 2010.

INEDIT

Ziua de mâine aduce suferințe pentru Săgetători! Horoscopul de vineri, 27 noiembrie

acum 1 zile

Nu avem voie să tratăm superficial oamenii şi situaţiile, să ridiculizăm slăbiciunile altora. Micile scăpări comportamentale şi neglijenţele profesionale ne pot costă.

INEDIT

Lucruri neștiute despre Arsenie Boca! Prin ce chinuri a trecut în numele credinței

acum 1 zile

Credincioși din toate colțurile țării se adună, în fiecare zi, la Mănăstirea Prislop, acolo unde și-a trăit, o bună parte din viață, Părintele Arsenie Boca, care a rămas în istorie grație sfaturilor sale spiritual, dar și a previziunilor sale.

INEDIT

Rezultate oficiale: Chiar se poate muri din dragoste! Ce se întâmplă în organismul unei persoane cu inima frântă

acum 1 zile

Un nou studiu realizat de o echipă de cercetători americani a pus în evidență "sindromul inimii frânte". Potrivit specialiştilor, sănătatea cuiva poate fi serios afectată de pierderea unei ființe dragi.

INEDIT

Un australian s-a plâns că Facebook i-a închis contul din cauza numelui vulgar şi a devenit celebru! Iată cum îl "cheamă" pe bărbat

acum 1 zile

Oamenii pot fi manipulaţi foarte uşor în zilele noastre, iar povestea unui australian de 23 de ani este dovada perfectă. Acesta a reuşit să stârnească reacţii controversate în întreaga lume prin intermediul unei farse.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Doi ani. 30 de premii. Capodoperă. Poveste reală: tatăl și-a executat fiul, fără să știe, în timpul războiului din Iugoslavia

Halima's Path (tradus în română ca ”Drumul Halimei”) este o capodoperă bosniaco-croato-slovenă din 2012 axată pe atrocitățile comise în timpul războiului din Bosnia, 1992 - 1995. A...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

luni
și marți, 20:30

vineri,
20:30

duminică,
20:30