Antena Căutare

Tuburi de pastile, perfuzii si butelii de oxigen! Cum arata locuinta lui Michael Jackson in ziua in care s-a stins din viata

O serie de imagini socante, capturate de politisti in locuinta lui Michael Jackson, la cateva ore de la moartea acestuia, au fost facute publice.

Imaginile. folosite ca probe in procesul in care medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost acuzat de ucidere din culpa, arata numeroase tuburi de pastile, butelii de oxigen, perfuzii si cutii cu diverse medicamente, in locuinta artistului, in data de 25 iunie 2009, ziua in care acesta s-a stins din viata.

De asemenea, anchetatorii au mai gasit si o reteta medicala cu semnatura medicului Murray in care i-au fost prescris calmante extrem de puternice.

Mama lui Michael, Katherine Jackson, a dat in judecata compania de asigurari AEG Live, sustinand ca nu l-a investigat pe medicul personal al cantaretului si ca a ignorat faptul ca starea de sanatate a acestuia se inrautatise considerabil.

In 2011, Murray a fost condamnat la inchisoare sub acuzatia de ucidere din culpa, dupa ce i-a administrat lui Michael o doza mortala de anestezic.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Daily Mail / LAPD

Premiera mondiala: au "operat" un bebelus de trei saptamani cu Superglue!... Infinity, cel mai inalt turn in forma de spirala, a fost inaugurat in Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x