Antena Căutare

Imagini GREU DE PRIVIT! O fetiţă acoperită cu PĂR de PISICĂ a semănat groază în China

Oamenii rămân cu gura căscată, iar copiilor le este teamă să o privească. O fetiţă din China suferă de o boală îngrozitoare, din cauza căreia aproape tot corpul îi este acoperit cu păr, asemenea unei pisici.

Imagini GREU DE PRIVIT! O fetiţă acoperită cu PĂR de PISICĂ a semănat groază în China Galerie
Fetiţa-pisică | www.mirror.co.uk

Oamenii rămân cu gura căscată, iar copiilor le este teamă să o privească. O fetiţă din China suferă de o boală îngrozitoare, din cauza căreia aproape tot corpul îi este acoperit cu păr, asemenea unei pisici.

În urmă cu câteva luni, pe trupul lui Zhao Xinrui au început să apară câteva pete închise la culoare. Speriată că toată lumea îi va arăta copilul cu degetul, mama fetiţei de şase ani a plecat de acasă şi a părăsit-o.

Într-un timp foarte scurt, urmele s-au extins pe tot corpul, arătând ca blana de pisică. Atunci când a ajuns pe mâna medicilor, pentru a vedea ce se întâmplă cu ea, specialiştilor nu le-a venit să creadă. Nu au nicio explicaţie pentru asta.

Întreaga familie a fetiţei încearcă să facă tot posibilul ca Zhao Xinrui să ducă o viaţă cât de cât normală. La şcoală, ceilalţi copii ştiu că petele sunt, de fapt, o aluniţă. Cu toate astea, ei îi este foarte ruşine şi refuză să iasă din casă fără haine lungi, care să îi ascundă boala. În prezent, doctorii chinezi încearcă să găsească un tratament şi speră să primească ajutor şi din partea specialiştilor din întreaga lume.


A ÎNVIAT cu un SĂRUT! O mamă și-a readus fetița la viață după ce a sărutat-o de ADIO... Pescărușii au scăpat de sub control! Atacurile lor au depăşit orice limită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x