Antena Căutare

Imagini înduioșătoare! Acum 23 de ani, un cuplu a adoptat un ursuleț rămas orfan! Azi, mănâncă 25 de kilograme de pește și legume, la masă cu ei

Povestea lui Stepan începe trist, însă cursul vieții sale avea să ia o întorsătură neobișnuită, dar extrem de fericită. Și nu, nu vorbim de un om, ci de un ursuleț, rămas orfan la trei luni, găsit de vântători, singur, în pădure și adoptat de Svetlana și Iuri Pantelenko, un cuplu de ruși.

Imagini înduioșătoare! Acum 23 de ani, un cuplu a adoptat un ursuleț rămas orfan! Azi, mănâncă 25 de kilograme de pește și legume, la masă cu ei Galerie
| boredpanda.com

Povestea lui Stepan începe trist, însă cursul vieții sale avea să ia o întorsătură neobișnuită, dar extrem de fericită. Și nu, nu vorbim de un om, ci de un ursuleț, rămas orfan la trei luni, găsit de vântători, singur, în pădure și adoptat de Svetlana și Iuri Pantelenko, un cuplu de ruși.

Rezumatul pare simplu, însă Stepan e la extrema cealată: complex, domestic și îndrăgostit de stăpânii lui. După ce Svetlana și Iuri au decis să aibă grijă de el, Stepan a rămas în căminul lor nu ca un animal de companie, ci ca propriul lor copil, scrie Daily Mail.

Pare incredibil, dar după 23 de ani, crescut într-un mediu civilizat, ursul Stepan a devenit un animal domesticit, care iubește oamenii, se uită la televizor, stă la masă cu stăpânii și, mai mult, ajută la treburile gospodărești.

"El iubește oamenii și este un urs cu adevarat sociabil, în ciuda a ceea ce ar putea crede oamenii, nu este deloc agresiv", a spus doamna Pantelenko, "mama" lui Stepan.

Ursul prietenos mai are o pasiune, pe care și-o exercită zilnic: mâncatul! Stepan mănâncă 25 de kilograme de pește, legume și ouă în fiecare zi, dar nu o face oricum, ci la masă cu Svetlana și Iuri. Imaginile sunt de-a dreptul înduioșătoare!

Barbie de România, mai senzuală și ”mai dezbrăcată” ca oricând! Leșini dacă o vezi! Fanii: „Vrem corpul tău!”... Tu ce prenume porți? Acestea sunt prenumele de fete binecuvântate de Dumnezeu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x