Antena Căutare

Imagini interzise minorilor! O dansatoare din buric a făcut un show atât de fierbinte încât polițiștii au arestat-o! (VIDEO)

O dansatoare orientală a reușit să facă senzație pe internet după ce un petrecăreț a filmat-o chiar în timpul unui spectacol! Poliția a arestat-o fiindcă a fost...indecent de sexy!

O dansatoare orientală a reușit să facă senzație pe internet după ce un petrecăreț a filmat-o chiar în timpul unui spectacol! Poliția a arestat-o fiindcă a fost...indecent de sexy!

Pe tânăra din clipul video de mai jos o cheamă Ekaterina Andreeva și este o adevărată senzație a internetului, cu mii de fani pe Facebook și Instagram.

Focoasa brunetă este dansatoare în Egipt și puține femei o întrec la capitolul dans din buric. Totuși, de curând a participat la un adevărat dezmăț ce s-a lăsat cu o arestare.

Ekaterina, în vârstă de 31 de ani, a vrut să facă spectacol de zile mari într-un club de noapte din Egipt și s-a apucat să danseze așa cum știe ea mai bine, spre marea bucurie a publicului masculin.

Totuși, polițiștii și-au făcut apariția și au arestat-o pe dansatoare, pe motiv că face show-uri mult prea sexy și mult prea provocatoare.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.

Secretul lămpilor din sare roz de Himalaya a fost dezvăluit! Ce se întâmplă dacă ai una în cameră... Minunile lui Arsenie Boca sunt istorie! Icoana făcătoare de minuni care avertizează sonor: Cum e posibil?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x