Antena Căutare

Imagini şocante! A intrat în mare să înoate şi s-a trezit într-o baltă de sânge. Mici creaturi marine i-au “mâncat” picioarele. Medicii: “Nu am mai văzut aşa ceva”

Un tânăr din Melbourne (Australia) a trecut prin clipe groaznice în timpul unei simple băi făcute în mare: picioarele lui erau pline de sânge din cauza unor “mici creaturi marine”

Un tânăr din Melbourne (Australia) a trecut prin clipe groaznice în timpul unei simple băi făcute în mare: picioarele lui erau pline de sânge din cauza unor “mici creaturi marine”

Sam Kanizay, în vârstă de 16 ani, a intrat, ca în fiecare zi, în mare pentru a înota, însă la un moment dat a fost nevoit să iasă de urgenţă din apă. Picioarele sale erau PLINE DE SÂNGE!

“Iniţial, nu mi-am dat seama despre ce este vorba. Avem sânge şi nisip peste tot. Abia când am ajuns la spital am realizat cât de gravă era situaţia”, a povestit tânărul, conform The Guardian.

Medicii au rămas şocaţi de felul agresiv în care micile creaturi i-au atacat pielea: “Credem că este vorba despre păduchi de mare”.

Păduchii de mare sunt de mărimea unui bob de orez şi nu se găsesc în Marea Neagră.

Fenomen astronomic de neratat! O ECLIPSĂ parţială de Lună va avea loc luni... Un bărbat și-a cumpărat un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce se află într-unul dintre sert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x